[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(47)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Be the one
不如用wow la

廢kim選球霸有先見之明

呢啲球迷暴力事件,喺大馬經常發生,所以去馬六甲撐香港隊嘅義士點都要小心啲,雖然班馬來足球流氓向來都係只識對住東南亞圍內嘅人發惡,不過唔排除有另外可能性。記得2012年鈴木盃大馬做東,大馬球迷同印尼球迷喺場外打到飛天,本身印尼球迷被圍攻時只有100人,後來其他印尼人收到風拎武器趕過去,差佬先做嘢。

好勇

好似香港球迷咁垃圾咩
俾含大狗踩場串 冇幾多個敢還拖 連嘴炮都唔敢

香港左膠太多 有時球場屌人都會俾人叫咪講粗口 教壞細路
唔想細路聽到咪咪帶佢地入場囉 球場一定有人講架

其實2014年對菲狗,睇得出班球迷特別火,用口fuck到賓妺差唔多濑尿。

憎菲狗=憎中共同樣程度

聽完13哥講都是入到場先換港隊算

馬拉迷係著咩色 諗住著佢地隻色入場 之後先換

素隊單拖
Be the one
不如用wow la

wow wow wow wow wow
港超app
足總會整app
10月出
港超app就咁睇都整得幾靚,幾時整靚埋足總個官網
足總會整app
10月出

聽球迷意見
足總會整app
10月出

聽球迷意見

難以置信
黑龍波
多謝你令我有波入
足總會整app
10月出

聽球迷意見

難以置信

球迷要求kim out
iris呢
我霖
iris得兩秒
fabio up what
今季球會fb都會有直播
人地叫佢打橫佢又真係打橫咁on9
[quote]

呢啲球迷暴力事件,喺大馬經常發生,所以去馬六甲撐香港隊嘅義士點都要小心啲,雖然班馬來足球流氓向來都係只識對住東南亞圍內嘅人發惡,不過唔排除有另外可能性。記得2012年鈴木盃大馬做東,大馬球迷同印尼球迷喺場外打到飛天,本身印尼球迷被圍攻時只有100人,後來其他印尼人收到風拎武器趕過去,差佬先做嘢。

好勇

好似香港球迷咁垃圾咩

不嬲球迷都分左ultra同普通社區人士
日本大把一家大細入場唔通又要俾D細路聽粗口咩
最緊要分開唔同既球迷姐
全世界ultra/打氣團都係坐龍門後
不過香港因為太小人入場先未有必要做哩樣野

香港超級聯賽 Hong Kong Premier League 拿,試哂兩個,唔該體諒下...

瞓矮頸好番

Iris>kannas
[quote]

好勇

好似香港球迷咁垃圾咩

不嬲球迷都分左ultra同普通社區人士
日本大把一家大細入場唔通又要俾D細路聽粗口咩
最緊要分開唔同既球迷姐
全世界ultra/打氣團都係坐龍門後
不過香港因為太小人入場先未有必要做哩樣野

香港啲打氣團太少人 坐龍門口氣勢感覺好薄弱
傑仔
大埔有贊助喎
又要去交電話費了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞