[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(47)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
【鴻福堂 x 冠忠南區飲用水】

冠忠南區上季開始獲得本地品牌「鴻福堂」贊助飲用水,今季仍會繼續外,而「鴻福堂」更為我們推出印上主教練鄭兆聰肖像及隊徽的飲用水。

撐香港足球,感謝「鴻福堂」冠忠南區以及本地足球運動的鼎力支持

正呀喂
如果出埋球員就好

5pieces...

之前fm16, 我個save既傑志比非洲佬買左,仲起埋個坐15000人,用非洲佬個名命名既球場

不過為左起球場果幾年財困咁,d主力幾乎走哂咁 教練都換左幾個

FM17就冇出現過呢d畫面,反而最得意係東方加左條£1.1m解約金條款比葉鴻輝

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

01真係高質過百份好多

我估01有graphic designer?

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

01真係高質過百份好多

01有,其實間間press都有,只係質素問題,同埋叫唔叫得郁果邊幫你做graphic姐

人地01體育一個page, on9.cc就香港波一個page, 擺到明係比人圍爐用

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

01真係高質過百份好多

都係同一個

冠忠南區上季開始獲得本地品牌「鴻福堂」贊助飲用水,今季仍會繼續外,而「鴻福堂」更為我們推出印上主教練鄭兆聰肖像及隊徽的飲用水。

撐香港足球,感謝「鴻福堂」冠忠南區以及本地足球運動的鼎力支持

都好丫... 識得抄下日職啲gimmic嘢

係咪會有得公開賣

照計應該只會係比賽日出現

好過冇

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

01真係高質過百份好多

01有,其實間間press都有,只係質素問題,同埋叫唔叫得郁果邊幫你做graphic姐

人地01體育一個page, on9.cc就香港波一個page, 擺到明係比人圍爐用

Ching好熟行情喎

都好丫... 識得抄下日職啲gimmic嘢

係咪會有得公開賣

應該係球會版,只提供俾球會
貼下十隊派邊個去球衣發布會

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

成個重慶啲托布咁
傑志亞冠潛在對手
上海上港 領先 含大 2:0(上半場)

七連冠已袋 足協杯wfc

呢場亞冠黎

自吞
呢個組合真係老是常出現

廣州競賽全程負責直播富力主場賽事

姐係on.99會唔會轉播

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

成個重慶啲托布咁

般連奴身價: 2,673萬港元
焦點新兵 炮台車 文員輝 肥軒....
廣州競賽全程負責直播富力主場賽事

姐係on.99會唔會轉播

唔係東網製作未必播,問下先

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

成個重慶啲托布咁

雪咗咁耐宜加值幾多

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

成個重慶啲托布咁

雪咗咁耐宜加值幾多

現價,雪之前仲高

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

成個重慶啲托布咁

雪咗咁耐宜加值幾多

現價,雪之前仲高

屌牙 仲值二千幾萬
缅甸球员没巴士载送。。
球员手表被偷窃。。
搞错印尼和汶莱国旗。。
而昨晚就发生了缅甸球迷被殴打至入院!
可不可以别再做些丢脸的事情了吗!这样做只会严重破坏我国的名誉而已!恳请各位做个文明和理性的球迷!

#火腿

source
大馬足球新聞

廢kim選球霸有先見之明

呢啲球迷暴力事件,喺大馬經常發生,所以去馬六甲撐香港隊嘅義士點都要小心啲,雖然班馬來足球流氓向來都係只識對住東南亞圍內嘅人發惡,不過唔排除有另外可能性。記得2012年鈴木盃大馬做東,大馬球迷同印尼球迷喺場外打到飛天,本身印尼球迷被圍攻時只有100人,後來其他印尼人收到風拎武器趕過去,差佬先做嘢。

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

成個重慶啲托布咁

雪咗咁耐宜加值幾多

現價,雪之前仲高

屌牙 仲值二千幾萬

Current market value:

300 Th. €

Last change:

Jun 21, 2017

Highest market value:Last change:

500 Th. €Feb 27, 2016
缅甸球员没巴士载送。。
球员手表被偷窃。。
搞错印尼和汶莱国旗。。
可不可以别再做些丢脸的事情了吗!这样做只会严重破坏我国的名誉而已!恳请各位做个文明和理性的球迷!

#火腿

source
大馬足球新聞

呢啲球迷暴力事件,喺大馬經常發生,所以去馬六甲撐香港隊嘅義士點都要小心啲,雖然班馬來足球流氓向來都係只識對住東南亞圍內嘅人發惡,不過唔排除有另外可能性。記得2012年鈴木盃大馬做東,大馬球迷同印尼球迷喺場外打到飛天,本身印尼球迷被圍攻時只有100人,後來其他印尼人收到風拎武器趕過去,差佬先做嘢。

好勇
缅甸球员没巴士载送。。
球员手表被偷窃。。
搞错印尼和汶莱国旗。。

#火腿

source
大馬足球新聞

好勇

好似香港球迷咁垃圾咩
俾含大狗踩場串 冇幾多個敢還拖 連嘴炮都唔敢
缅甸球员没巴士载送。。
球员手表被偷窃。。
搞错印尼和汶莱国旗。。

#火腿

source
大馬足球新聞

好勇

咁本身有好多印尼佬喺大馬搵食,加上民族性問題,所以照應比較多,但喺大馬唔係咁多香港人,就算有都唔多,大馬華人未必咁熱心幫你,所以去嗰啲最好都同官方保持接觸,單拖都要低調啲。以我所知9成入場睇大馬波都係馬來及印度人,大部分好nice,不過有一部分就比較激動,可能你唔聊你佢哋都會聊你,最好盡量避開,因為唔係你主場。

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

01真係高質過百份好多

東網果d graphic真係小學生級數

最右乜水

般連奴

廣州果個中超外援

01真係高質過百份好多

東網果d graphic真係小學生級數

東網果d graphic係要記者做返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞