東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
老野有特權,唔使申報資產
何解
其實係個牙伯連埋d仔女再夾埋個銀行職員呃西吊

一開始要罰息攞錢果陣真係要雙簽(所以攞唔到) ->之後再偷偷地改單簽叫個女攞晒d錢

依家再扮野話咩告銀行告個女,等個大陸西以為仲有機,吊佢引&吊佢西

個牙伯買左3十幾m禮物睇落好似蝕晒
但係其實依家佢戶口得番幾千蚊,即係要個大陸西養番佢轉頭
有人陪有西吊仲要包1日3餐,玩番幾年咩都賺番番黎
dllm個支那老閪經都停啦 生條撚
咁就唔好講到維穩東張救世主咁款
係咩原因令你覺得冇錢個大陸女人會繼續照顧佢?係愛定係責任?
不過東張西望報道呢啲仲好睇過TVB本身啲劇
你檢討下自己咁多年有冇好好用個腦同隻眼仲好啦
都幾撚肯定係個大陸婆叫個呀伯報東張幫佢拎返d錢
拎唔返既話 條支那婆應該好快就會離開個呀伯
到呀女先再慢慢比返d錢佢
有冇片睇,冇睇TVB唔知咩事
「依家再扮野話咩告銀行告個女,等個大陸西以為仲有機」

扮野拖程序拖幾年咪得,牙伯點會諗唔到
冇錢自由會走
你估呀姐會貼錢養呀伯 = 你同呀伯一樣精蟲上腦
原來大家都接受用為你好做借口,就可以對佢為所慾為,某話事人可以用為你好去拎晒你資產,可以限制你自由,講都係為你好,怕你會搞出事搞到自己,拎晒你D野先。
我有個親戚一樣,七十歲搵件五十歲大陸婆結婚。極速比個女人提曬幾十萬積蓄
個100萬到手後 就轉比18歲仔
再諗計呃埋果350萬
除時幫個阿伯打下飛機就話發生咗關係
定居屋黎
好似仲有個h袋
咁多年黎 全部大陸女人劇本一樣嫁啦
一睇就知個大陸婆呃錢啦

拎一百萬叫雞唔好
唔係怕佢出事
係已經出咗事,係已經結咗婚同課咗30萬……
係已經出咗事所以要介入
我無睇錯係呢個

阿叔真係精蟲上腦
老咗又鹹濕一律建議叫雞 想有人照顧建議請貼身看護
好似係呢個 個女人仲要戴晒珍珠鏈
阿伯 大陸雞貪你果頭近咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞