東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
仲話乜柒隻錶情侶錶
話本身買個陣唔撚知
好似講到好情投意合咁撚樣
但好似聽到佢話6月28先到期,細女draw都係未到期
阿伯無講錯嘅
個大陸婆真係好老實
好老實咁一次又一次要錢
好地地一個76歲阿伯識去買兩卡鑽戒?
叫得阿伯攞1球做生意只係個開始
慌佢唔會無三個月又話生意開始係要捱
又叫阿伯再攞錢

咁愛阿伯宜家咁咪幾好
阿伯都買咗咁多貴嘢俾佢啦
係時候佢俾返好日子阿伯啦
43歲有手有腳,快啲去賺錢返嚟養阿伯啦
個仔都18啦
可以有生產力幫手照顧呢個新老豆啦
大佬你用咁多時間逐個人覆
點夠你上心呀

聽講你兩年前話自己要搵垃圾contract工
你係咪依加搵到份perm 工以為自己好威就係度話人係失敗者呀?

點解人嘅差別咁大
https://lih.kg/2993982
仲好 直接擺上檯面等出面評論俾個死老嘢睇 咪知邊個啱
屌,成70幾歲人,又有兒女
正正經經叫隻雞咪算囉,1千蚊隻雞好靚架啦
話呀伯洗自己錢嗰啲食屎啦,喺香港5個仔女你估冇畀過家用佢?冇照顧過佢?
仲有啲錢佢死咗嘅老婆都有份,佢憑咩自己fing
如果你係要玩到好似西方人咁樣嘅家庭自主計到咁盡,一開始唔好攞一分家用,唔好要人照顧你,唔好要人孝順,要仔女做佢老咗嘅保護網
你一開始係行東方家庭嗰種緊密不分就自然係你中有我我中有你
你死要自己話晒事咪一拍兩散,行法律,自己打官司打飽佢
你點判斷子女無理過佢?無理過佢會有聯名戶口?
中國陰道
D蝦條好撚貴
提又提咗,又阻止過,如果個廢老仲係射曬啲錢比個女人,支持登報斷絕關係
味死已經分身家
都唔知有冇十年命
呢啲咁嘅支那婆好大機會,後生都係做過雞,老咗咪呃啲香港廢老感情,搏嫁落嚟香港囉

好多老嘢娶大陸婆嘅case都係咁
個阿女做得好

啲錢喺個女度起碼個阿伯唔會餓死先,但啲錢一過落個大陸婆度,就真係渣都冇
人哋上電視呀
你老母都用呢個方法?
係 同老豆老母狂討論 平時我都無乜出聲
我睇上邊d留言真係睇到一頭問號
係pr定係個大陸婆個仔?
一心話d女貪阿伯d錢 講到大陸婆唔會貪咁

兩個月30萬 月薪15萬一個月
得閒就煲下湯得閒就仆下野
再黎就100萬
如果果件阿伯係自己老豆老母講唔講得出相同既說話 定好似細女咁幫阿伯保住d錢呢
最後想同阿伯講 15萬一個月 咩model 都玩到腳仔軟啦
秒咗
咁大筆數 過左轉數快上限
叫雞咪算囉
我都支持佢拎走
但如果搞上法庭 細女真係會贏咩
阿伯啲仔女有冇回應過?
要點對佢先唔會搵個大陸女人

要個女幫佢出火?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞