東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
你又知一定有供書教學 家庭美滿
愚孝撚

再者老豆老母供書教學 教你行教你走
比你識字 放眼世界
知道世間險惡 點都留番個最後既安樂窩比你係度做避風塘

係咪反而到佢老人痴呆你就會由佢比人呃
將佢自豪既成果 努力雙手送出
好撚孝順喎
聯名户口合法咁拎錢叫呃,明呃就唔話define唔到係咪呃
香港地100萬想開間餐廳
仲要罰11萬息都無所謂,今次實係搞手賺得太多想比阿伯同啊大陸妻賺下啦
我係細女,我都拎左先喇
為老豆好渣,d錢好明顯係拎走唔想佢比人呃only,個呀伯成個on9咁
咪每個月比返幾千蚊個呀伯洗囉

條片另外4個都無出現,就知明顯5個仔女有哂共識幫老豆keep錢而唔係細女私自搶錢喇
Twins同齡
淨係你呢一句就知你有bias
人哋合法拎錢,你咁唔滿意咪幫呀伯手打官司囉,係到逐個駁嘴咁撚得閒
你咁醒 以你既智商緊係睇唔出啦
呃錢感情詐騙其實都犯法架喎,
只係而家係情騙進行到中間,未到受害人醒果刻咁解

咁阿伯咪上庭斷關係,攞番自己果筆
以後有事唔好搵仔女
但佢又唔敢
淨係敢上東張
你估屌完閪唔洗找數呀
你係無睇新聞定咩?年中經常有大陸女人同香港廢老結完婚後就搶左佢d錢同屋啦 東張西望都唔係第一次報呢類新聞

你果頭話唔係幫個女人 呢頭就話佢唔係騙案 你果句咩你情我願就唔係呃就真係好好笑
未走佬一日都唔算呃嘅
而家冇人話你唔回應得,只不過你所謂嘅論點錯撚晒,你有晒bias咁就唔好懶係有道理咁駁嘴,只係同呀伯一樣好肉酸

你到底有冇睇成條訪問
聯名戶口同埋係東張西望睇返嚟嘅,而銀行職員段錄音都有提到。呢到嘅人講完我唔可以再提?
淨係呢個咁撚strong嘅理由都比你屌到係仔女呃老豆嘅手段,再比你spin去孝唔孝順到,真係撚病
幾個兄弟姊妹冇人出聲屌細女
根本就係共識

件廢老俾人呃哂d錢
咪又係幾個仔女養佢
而家幫佢保本根本就係做得好
夠醒目
支那名物 — 支那陰道
更正你:
cut定期係要雙簽
但完左定期變返正常錢係單簽就得

個大陸婆根本唔care佢蝕息,講11萬都係9up,佢後尾都補多句個細女一定唔肯

但完左定期變返正常錢可以單簽,所以個呀伯自己都郁到錢,唔洗細女同意。換而言之,細女完定期都可以單方面郁錢
唔係自己親人唔洗上自己身,有事時咪做看透撚,一句原來個女人真係騙子,但仔女當時都define 唔到,當初都應該理性和平討論blablabla
你條on9仔為駁而駁
用埋哂d九唔搭八的假設
假設仔女拎走錢就唔養老豆
但又假設個大陸女人俾到感情阿伯
實際就係呃9阿伯
你老母都唔知點撚樣教你
阿伯on9 你又跟住阿伯on9
你自己上網搵下有幾多大陸女人呃哂咸濕阿伯的事例先講啦
已經係經驗可以得出的結論
好心你唔好喺度用啲歪理擦存在感啦
你又知人哋冷處理?東張西望個幾分鐘唔聽電話/淨係聽阿伯一面之詞就判斷人哋係冷處理?
同埋咩叫拎晒人哋啲錢?戶口嘅錢係屬於聯名嘅兩個人,你憑乜嘢覺得啲錢淨係屬於呀伯,呀女冇權拎?
都係嗰句,咁撚唔滿意嘅就夾錢幫阿伯打官司啦,講咁多冇用架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞