東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
兩卡鑽石戒指+隻錶 咁都20幾萬

好撚彩佢細女醒目識睇條款攞走啲錢

如果唔係渣都冇
定期果陣係雙簽
完左定期係單簽

支那婆都講取消果陣要細女簽名,所以唔得。但完左之後,可以啊伯拎錢入另一個户口,不用細女
豬閪都係肉
唔知東張點取態.
幫大陸婆, 幫仔女個邊?
唔係啦,係完左定期去draw先發現細女快佢一步
咁揾街坊舉報
唔係你屋企人感受唔到果種切膚之痛梗係口爽比番阿叔

試吓你自己最親既人比大陸西呃下

連登仔真係想睇人仆街多
想知大陸婆煲啲咩湯俾個阿伯飲
迷魂湯?
晚晚交足功課
聯名戶口喎
佢有名就自然有權喺戶口draw錢啦
除非上庭阿伯證明到全個戶口嘅錢都係佢一個人儲,而個女事先都同意佢聯名只係掛名托管筆錢?
衰在好揀唔揀揀隻支那豬
如果係香港本地女人 d仔女或者唔會即刻反面做到咁絕
點解唔可以係真心
係咪見人大陸人就屌
有冇犯國安
阿伯明買明賣
好嘔心真係只有大陸女人先做得出,為錢乜都食得落

同支那女人搞埋 生件雜種出黎 已經係死罪
明知件大陸西本性難移,條鳩痕伯最後只會人財兩失,比大陸西霸埋間屋趕出街,到時要揾東張攞番間屋,咁都仲要撐件一個月財自既高的架,呢d咪係真 on。
李龍基
即刻駁嘴條友del左account?
個女俾一百萬佢老豆叫雞,屌到死都有錢淨
洗鬼取態咩 典型一個大陸婆呃阿伯既故事

觀眾睇完都歸晒邊啦

接到呢啲case佢哋開心到仆街 自己送上門接受訪問
又唔洗比人打同鬧 輕輕鬆鬆拍完就有極大迴響
佢要愛情
條友個po仲話屋企人對佢好大期望可能佢屋企人比太大壓力佢,上來發洩你地又起人底,搞到佢del acc
1.個户口係聯名户口,要證明銀行有錯係好難既事,人地有哂record而你就用你既記憶去同人地爭論

2.當個啊伯既行為係其他人眼中(佢啲仔女)有機會導致負面後果既時候,點解作為仔女既唔可以介入?

3.講嚟講去都係錢,無咗錢,賭錢既無得賭錢,食煙既無得買煙……所以拎走哂啲錢就係最簡單直接既方法去block the chain

4. 當你5個仔女都係同一個諗法既時候,你會唔會試下諗下係你有問題

5. 我最想問你既就係,如果個啊伯係你屋企人,你會咩都唔做? 簡單假設一下,成件事有兩個outcomes
1.係真愛
2.俾人呃哂啲錢

如果係1就自然無問題啦,但係如果係2,你會點做同點諗你自己當初做既決定?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞