東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
Happy伯醒好多,可唔可以叫佢出嚟教何伯
大陸婆有面架咩
好多仔女都驚緊呢個問題,大陸女人冇野輸,贏一次就夠
擺明係條大陸婆教佢啦
阿伯都未講完 個大陸婆就爭住答 法庭見啦
最後都會係自己攞嚟柒
依家周街啲人都知條女係大陸騙子
擺明係條大陸婆教佢啦
阿伯都未講完 個大陸婆就爭住答 法庭見啦
最後都會係自己攞嚟柒
依家周街啲人都知條女係大陸騙子
76歲阿伯話5仔女唔理佢
上東張講詳情
話老婆死咗9年
平日開檔賣唔知乜,個女人喺對面檔做嘅
識咗個零兩個月結婚
女人大陸結婚落嚟,有個18歲仔

咁呢個幾月時間內,同阿伯發生咗d關係,主動向阿伯提出結婚
阿伯又應承
結婚禮物就成30萬
一隻兩卡鑽戒、一隻過十萬錶
外加唔知d乜啦
之後話要做生意,話香港飲食業有前景
阿伯想去攞100萬出嚟
結果定期要6月先到期(當時1月)
罰息11萬,加上係同阿伯細女聯名
所以就話等等
點知期間就俾阿伯細女去銀行用本票模式提走咗450萬
剩餘4000幾蚊喺戶口
阿伯就係咁周旋於銀行唔可以咁俾個女攞走錢唔通知佢
再向細女細女婿要錢

不過,雖然未播完成件事
件大陸婆個勢好明顯呃阿伯錢
佢嗰身自我感覺良好,但老土又自以為將貴嘢放上身個人都會升lv嘅大媽打扮真係
識左幾個月就已經攞你百幾萬 仲以為就真愛 幾廿歲人都唔化
但啲錢係老豆 有咩資格攞走
冇睇東張 個topic講乜
痴撚到係鏡頭前面show off個廢老送比佢啲禮物
全部過10萬 你話唔係貪錢邊個信
幾廿歲,貼錢俾你叫條俄女又點話
玩上身呢d真係傻豬b
佢幫佢老竇保住啲棺材本,第日個老竇多謝佢都嚟唔切,睇吓個老嘢仙都唔仙,個大陸婆仲扮到幾耐
其實個阿伯沒有輸
又有蝦條 錢又無損失
提款基個件都算睇得下..呢個..
七十幾歲都搞到野 應該有心有力生多件
幾好,啲人睇完都唔會撐條廢老
有 買結婚禮物都買左30萬
講真 個呀叔都七十幾歲啦
搵左大半世錢 對啲仔女供書教學 做到足啦
而家個女拎走左佢成世既儲蓄喎 唔明點解撐得落
咁啲錢係佢搵既 仔女都搬走哂 而家走黎搞鳩佢
啲錢佢中意點用就點用啦 佢仲有幾年命用呀?
俾人呃都好 都係佢自己既決定
雖然好明顯係大陸女人呃錢,但係同一時間啲仔女都要檢討吓自己咁多年來有冇好好對自己老竇
個大陸婆好明顯就係想呃完錢即刻走
啲仔女幫佢保管啫 如果你話生活費都唔俾就話有問題
但係依家好明顯係比個大陸婆呃
大陸婆真人?
又唔係咁講啊,個阿伯d 錢,佢前妻有份一齊捱返黎,有咩可能自己老母d 錢都益埋條大陸閪
可能人哋同仔女夾埋做戲比個女人
當局者迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞