東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
開始分唔清你係18歲大陸仔定係76歲鹹濕阿伯
眾人皆醉唯你獨醒咁,睇你一個人大戰幾百個連登仔真係覺得你有啲型,同片入面個呀伯真係好似
仲要係咁講我係你老母你老竇,自我感覺良好啲?
正宗大陸仔
屌 。香港男人可唔可以爭取氣小小呀大佬
有咩好污名化,大陸女人婚騙小有名氣
多到不得了喇
好彩提得走,條八婆最終攞唔到錢就會現形,可能攞屋攞其他嘢
你d logic真係世界級 照你咁講 全部騙案都係你情我願咁比錢架啦 咁係咪就唔叫呃?

大陸婆呃曬d錢 個老豆生活費問邊個拎?咪又係去返仔女到 呢家人本身每年去旅行 感情明顯好好 到時作為仔女有得唔照顧老豆?好啦 當佢哋唔照顧 由得佢自食其果 到時條廢老又喊生喊死上電視話唔孝順又乜又盛 依家就係唔想有呢個結局去做預防措施 如果班仔女無用過果筆錢 我唔覺佢哋咁做有咩問題

最緊要係個户口係聯名戶口黎 d錢唔係淨係個老豆既錢黎
錢一到個女人手,條老野實比人踢埋出門口,到時連間屋都無得住,之前東張經已有幾單類似 而家件老野明顯中左吸血蟲,d仔女講咩都聽唔入耳,要杜蟲必需先放血。
個大陸婆上返大陸,一年都唔落嚟一次,如果真愛,點會咁?但親戚唔認比人昆。我同佢啲仔女講,好彩你老豆唔係好有錢。如果有一億幾千萬,佢哋實揼心。
光明正大戴咩口罩
幾時有唔溝通呀?佢哋就係嘈左好多次條廢老都唔聽人講先反面
同條友咁多嘢真係嘥心機
10個人10個人睇到都覺得個女人呃緊老竇
重點聯名戶口仲係單簽,合法提錢,成件事冇野好討論
完全唔明條友噏咁多做乜一係就大陸個仔一係就呀伯一係就白卡
你知唔知咩叫聯名戶口?
成個post得呢條友死撐仲覺得自己好醒好有道理 除咗係個大陸婆18歲仔之外 諗唔到有其他解釋
真係同你講都晒氣希望遇到同樣事你都可以保持呢種理念
冇睇過依套戲好唔好睇?
講完啦? 仲有無?
清你老母咩 個女要拎佢筆錢一早轉走左啦 駛等隻支那肥閪咩 弱撚智
所以我一嚟就笑柒佢係18歲個仔
因為除咗呢一點之外諗唔明有咩解釋佢會死撐咁耐
聯名戶口四隻字同單簽到底邊隻字睇唔撚明
真係道理都廢撚事同佢講
不過見佢咁撚認真咁又假設又呢又路好似講到自己好撚有point咁,都幾欣賞佢份堅持
我唔會希望,俾人用任何借口,去搶走我既資產我既自由
希望你被人用任何借口,去搶走你資產搶走你自由時,覺得好合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞