東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
到時層樓比人呃咗,又係啲仔女執手尾
你咁撚醒,快啲過兩招比你媽媽,等佢搶到呀伯錢後比你睇下醫生唔洗再做白卡仔啦
有啲太耐冇掂女人嘅男人就會咁

一掂到女人嘅肉體就連自己姓乜都唔記得,失晒理智

老嘢呢啲情況最多,後生仔雖然都會有不過就唔多
放心,嗰啲人應該都係冇老竇比佢擔心
仲講到好撚有道理唯我獨醒咁,真可憐
但依家都未6月

咁你親戚之後點
定係死雞撐飯蓋自己冇俾人呃
呀伯夾計扮要雙簽
一句講曬 個老豆d錢比人呃曬 如果班仔女唔再理佢得唔得?之後咪又係搞著班仔女 點解班仔女唔可以預防呢件事發生?再加上係聯名戶口黎
你之所以咁諗
我係阿伯就情願平均每個月幾十萬搵個大陸女人來服侍

係你太低估個女人要錢嘅速度,同高估阿伯嘅iq同財產
而家唔夠半年時間已經無咗30萬,
開口要100萬
阿伯又唔係咩億萬富翁,
四百萬兩年內就使晒,但佢有排都未死得

你應該當個大陸女人係毒品就會睇得明發生緊咩事
好識做 實爽死呀伯
Hermes仲要配貨
有配貨既話
大劣婆上鏡應該所有配貨item擺哂上身曬行頭啦
首先而家佢人未死
其次係佢再老啲大把醫療開支,請工人或者住老人院,買藥每個月兩三萬

得果400萬,而家啲人咁長命
到佢死果時都唔知有無15萬剩番
CLS
自己錢會開聯名?邊有人咁on9 分分鐘正妻死之前開定 入面舊錢講明留比仔女啦 依家得阿伯鳩吹偷錢 仔女冇個出聲 佢證明到舊錢係佢一早上庭啦 洗係到廢噏?
大把人做仔女舐過嘢,廢老真係廢老 ,開個新鋪淨係講啲廢老點樣諗老入花叢搞着啲仔女,我諗都好快爆PO 。

食毒品夠你情我願啦
啲吸毒者親友都會捉佢去戒毒
你情我願唔係大晒,
除非佢法律上同啲仔女脫離關係,
之後訓街都唔會搞到人,大家分返錢各不相欠,
但個阿伯又唔夠薑呀,怕自己以後真係無人照顧
呢啲大劣婆呃廢老既case
會唔會擺上小紅書抖陰
俾班大劣人睇吓自己同胞幾cheap
定係會集氣支持返大劣婆
都話無一鋪清袋,啲錢仲喺度
個阿伯照樣攞住啲息生活
生活同過往無任何分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞