東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
話佢六十幾歲都信
谷收視.
邊一邊爆Noise 就做個一邊.
事實就係好多野報完東張
啲野先有改善 咁佢已經做左傳媒既本份啦

搵其他部門搞?邊個理你
https://youtu.be/EJUZcGGDQoI?si=sNf68c-Ad-liDLNI

youtube 東張西望channel已upload part 1
仲要四五十 做雞都係200百q 幾十萬要俾幾多個呀伯抽插先有呢個數
講真,有得屌我都會屌,但係唔會沉船
笑撚死真係
琴晚好型咁逐個搏嘴,瞓醒覺就del撚左account
連登真係多白卡仔
支那陰道只值二百蚊
佢個款似係同呀伯有相同經歷
可能又係聯名戶口比人拎晒啲錢嘅廢老
勁撚上心逐個駁嘴,仲要人講嘅係廢話佢講嘅就係道理咁款,見到佢就覺得佢好撚好笑
堅肉酸 仲好意思上電視
首先果個係聯名戶口嚟
理論上開得聯名戶口入面嘅錢就係掛名嘅人同時擁有
再睇當時開戶口俾吓指示係單名定雙名先可以對戶口/資金落指示
唔存在咩啲錢喺個戶口入面就係阿伯嘅,細女無份
跟足當日instruction下簽名draw錢,無話咩搶唔搶
你連舊錢邊個有份都搞唔清楚就收皮

講得盡啲,其實銀行懷疑有騙案,覺得老人家無自制能力/俾人呃緊係可以on hold佢嘅instruction同時報警添
五字頭走唔甩啦屌
今晚如果出嚟細女話筆錢係死鬼老母留低,同埋五兄弟姊妹有份供嘅就好笑
又會柒到一口咬定聯名戶口啲錢係阿伯一個供晒咁有信心
佢del acc係比人起左舊po舊po內容係話自己好能廢,屋企人對佢又有期望之類點知轉頭上網就笑人失敗者
似廿零歲多d上來唱反調拎存在感
小小事咁就del ac
洗唔洗咁淆底呀
真係好鬼冇用
唔怪得要返contract 工

就算平時碌卡
銀行見到有可疑transaction
都會hold 住唔比碌啦
條友懶係見解獨到咁
銀行呢鋪mvp
呢個post入面個件有眉娘都唔知係咪件支那婆啲fd黎
撐到咁

女兒跟他說:「你同佢雙宿雙棲啦,而家你戶口得返4,200蚊。」
https://lih.kg/bJyDoEU
師兄口味出眾
阿伯咸濕的秘密
皆因無人無物
有人買就有人賣㗎啦
你見住屋企人比人呃 抵佢死嘅
千奇唔好提佢 千奇唔好幫佢
反正大家都唔會太長命 活在當下
食下花生仲開心
支那雞始終係支那雞,除咗雞性難移之外,更由裏到外,散發出支那無恥文化。上東張全身穿金戴銀,市儈虛榮本色暴露無遺。佢忘記咗呢次上東張嘅目的,係要為自己平反,表白自己係真愛唔係貪錢。但佢打扮成咁,反而顯示出佢真係一個貪錢浮誇嘅人。支那文化之無恥假大空,由此可見一斑。由於支那環境充斥謊言欺騙,人人習以為常,佢已唔覺得呃人呃錢有何不妥,因為佢自細環境人人都係謊話連篇。佢亦唔覺得講一啲好荒謬嘅大話係冇用,因為佢嘅成長環境,幾荒謬嘅大話都可以堂而皇之,被奉為金科玉律。佢亦唔覺得公然賣肉、破壞人地家庭係無恥,因為佢自細環境人人都係冇道德冇羞恥。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞