東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
大陸婆個仔?
兩個人開聯名戶口, 就代表兩個都係戶口持有人
係自己戶口拎錢有乜問題?
見佢穿金戴銀更加覺得肉酸
慌死人唔知佢貪錢
等睇新聞兩個廢老為咗隻大陸豬乸爭風呷醋,錯手打死對方
可能未報完 最後黎個劇情大反轉
應該本身都有三十幾萬
唔係邊有錢買戒指同錶比個女人
比個女人呃完手頭上既錢
咪想向定期埋手
你哋太天真啦 個呀伯梗係知係單簽啦
佢知道咗個大陸女人呃錢之後就扮攞唔到100萬
再叫細女保管

個大陸女人都知知地 就夾硬要上東張搞大佢
但係都已經失晒身位 俾人大龍鳳玩到tum tum 轉

東張呀伯名留青史!
計算基後繼有人!
係香港男人典範!
你哋太天真啦 個呀伯梗係知係單簽啦
佢知道咗個大陸女人呃錢之後就扮攞唔到100萬
再叫細女保管

個大陸女人都知知地 就夾硬要上東張搞大佢
但係都已經失晒身位 俾人大龍鳳玩到tum tum 轉

東張呀伯名留青史!
計算基後繼有人!
係香港男人典範!
睇晒上下集
最後焗何太話生意失敗都會打工養阿何生

五大孝子可以放心啦
你哋爸爸而家實係搵到個人服侍喇
人無恥無敵
阿爸,你想任性我帶你去玩吖
何必玩「真愛」呢
嬸嬸嚟講算後生嬸
個大陸婆淨係拎到結婚果30萬同啲值錢嘅首飾,拎唔到一百萬我有無理解錯?
尊重下基哥
人地玩到條女坐埋自己就喺鏡頭前話好愛佢
呢個何伯就真係柒下柒下比人呃
基哥起碼玩嗰啲後生啲
你係條大6西契家佬???
佢要性啫
性叫雞啦
佢都話24 小時照顧佢
香港班廢老, 要去死咪由佢死囉, 花生不知幾好食.........
現金450萬喺曬個女度
條仔
身邊見過呢啲case,個大陸婆都係差唔多咁嘅年紀同外表,仲係有個十幾歲嘅仔女。我估個廢老並唔係貪戀個咁嘅大陸婆嘅美色(食得幾偏都冇可能會咁)。好多時呢啲廢老啲仔女大個咗又唔識溝通,日日唔係冷戰就炒鑊勁嘅,

而呢班大陸婆都知道自己已經人老珠黃冇可能同深圳班後生雞鬥,所以佢哋就專向班寂寞廢老施以溫柔關心攻勢,即係話俾個溫馨的家嘅感覺俾條廢老,例如煲湯呀,扮到好專心咁聽條廢老後生點威點威,點樣咬緊牙關照顧頭家但啲老婆仔女又唔領情嗰啲。之後當然要讚吓個廢老好威威呀,認同吓佢咁啦。拖油瓶都冇所謂,因為佢哋可能會諗親生仔女咪又係冷落自己或者日日頂心頂肺。結果就俾呢班超齡PUA乘虛而入。

唔好意思1999
成家就算6個人公屋有名個資產過447萬要踢走架喎
個女唔同住 450萬要減半計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞