東張西望個大陸婆明目張膽啲仔女攞咗呃人錢仲夠膽上電視

707 回覆
539 Like 13 Dislike
個老豆都七老八十啦,死咗啲錢都帶唔到落棺材,佢想點用咪點用,啲仔女同咪又係打老豆啲錢主意
好過益條大陸婆
重點係 大集團咁多資源都搞唔起飲食
你拎個100萬 又唔係咩專業廚師 你同我講有前景
個職員真係醒 真係值得表揚
啲仔女都唔見有養過個老豆
迷暈老火湯
我覺得你個考慮有漏洞

個阿伯要洗錢有咩問題 啲錢剩係比儲唔比洗架

主要因為佢洗完啲錢/俾人呃晒啲錢,佢仔女其實未必有錢照顧佢
咁到時佢就訓街,咁點

咁本身唔分比仔女係咪有原因

所以本身咪留咗後著,個女同佢有聯名戶口囉
而家又有老婆又有樓住,每個月有仔女過生活費俾佢

你分分鐘生活折墮過佢
街邊 $100 煲粥 (BJ) 貨色,煲到想收$4.5M,大陸西真係好撚唔知醜,做高的架之前又查下條老野個聯名戶口 個女明知d錢比你條大媽呃,不如轉落自己戶口合情合理,睇你條大媽真愛堅持幾多個月。
D G唔識老野生意怕做完收列要報警
本身個老豆果幾百萬完全夠錢過下半世
唔需要養兒防老呢啲垃圾思維
好撚癲
咁都有人會覺得唔係呃錢
反而去左咩益唔益後母既問題
真係腦裝屎
咁急上東張,應該出租公屋。
本身咁就有理由科水剩低350萬
如意算盤打唔響
唔好話前妻有份呀, 隨時當中有啲都係仔女俾嘅家用
細女做得好呀, 佢做遲一步, 慢少少都俾條支那婆食晒啲錢
連登最多獨醒撚
老母留低駛畀面你
一至三人的小家庭,若其所有家庭成員均為 55 歲以上,其資產淨值限額與四人家的限額相同,即 3,100,000 元。

咁就知點解有450萬的阿伯要開聯名戶口,因為聯名就當1人1半,佢都係2百幾萬

抵撚死啦死老野,呃公屋仲引狼入室
你就係嗰個18歲嘅大陸仔,等緊老母攞錢返屋企?
撐阿伯同個大陸婆嘅人到底係咩料
遲早公屋都呃埋你
分分鐘一部分係老母留落嚟喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞