[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
據說TWS有很大可能斬獲大賞????
韓網原帖帖主稱:“我連成員長什麼樣都不知道哎 真的有這個可能嗎?”
cr.instiz

最佳男團:TWS
最佳女團:ILLIT
HYBE-POP
所以韓國人值得擁有le sserafim好多冇實力嘅女團都捧到上天
匿名30真係好意思話人針對tws
logo抄人
韓文名偷人
音源注水
到illit出道做新水怪
tws嘅fans仲夠膽洗地
見到佢哋咁樣
就知道illit將來會點樣洗地
面皮厚到呢
感覺bnd最尾都會行海外路線,唔夠zb1嚟始終選秀團多人識
男團啲歌好嘈,所以唔聽
啲仔仔唔靚仔,所以唔睇
女團,例如lesserafim啲主打歌咁難聽都in到melon
啲女女,例如妹寶就係好有potential嘅忙內
其實呢隊先應該要病毒營銷啲歌
以前block b啲失戀歌同兵歌有市場嘅
zico寫畀bnd嘅歌都係呢個方向
可能zico出過首any song
唔想中回力鏢
一個夠了
啲fans話因為實力好(encore無大炒車)所以注水都算啦但ILLIT就唔得因為無實力

其實無咩分別,只係 IllIT 注得更誇張,又照抄 New Jeans 咁滯又炒車,咁 TWS咪好似好D咁 lor

Bnd個忙內woonhak好過妹寶啦個樣q啲 妹寶成個阿嬸咁 明明同年同月出世
見有人話佢ig 跌follower
我就好奇入去睇下
佢ig 啲相真係影得幾無星味
冇得罪 真係冇人識
因為rtk嗰堆除咗cvt都真係好撚霉
Melon首小時點讚都係150內
Plave都有
Plave 好撚勁
如果佢哋攞獎
想知會係出片定好似初音咁全息投影
佢2個估咗個小朋友幾多歲未先?
rtk1真係算好d
我印象嗰時Pentagon, The boyz, verivery, 高登仔都叫有聽過名,特別係Pentagon,至少有名曲Shine在手

rtk2 Cravity嘅Party Rock好似都多人聽嘅,其他真係
我頂多知嗰幾隊霉團參加過香港Kcon嘅
想睇gchi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞