[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
之前njs咪有個youtube account叫ban heesoo會不定時upload佢哋ditto時期啲低清dv機片
依家有韓國人搵多咗個叫ban jiyeon嘅account出嚟,開始解緊碼,懷疑係爆緊hybe同檀世界邪教嘅料
如果係真嘅都幾癲,大家可以睇吓:
https://x.com/notpannchoa2/status/1786289361417650418?s=46&t=5OkDrwKmKCmEEqx3E_C9Sg
izone係團帶紅人
佢pd48果陣講野都係嬌滴滴好溫柔 而家唔同左好多
好撚正
@user-pw3fn1tu3v
10 hours ago
0:52 오우 여기 민희진 뭐야 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

0:52哦,這裏敏熙珍是什麼,哈哈哈哈哈哈哈哈。
@JG77999
10 hours ago
존나 똑같음 말투 옷 ㅋㅋ

他媽的一樣的語氣衣服哈哈

@_denebola
9 hours ago
맑눈광이죠? ㅎㅎㅎ

清澈的眼光吧? 哈哈哈

@user-xq9gj7ep2g
7 hours ago
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

呵呵呵呵呵呵呵呵

@user-bu4fd8ud2e
6 hours ago
아 먼가 이지아가 했으면 좋을거 같았는데

啊,如果遠方李智雅做就好了。
第三張下巴同手指公係咩事
語氣勁似 演員係唔同啲
小妹妹fans今晚唔洗瞓
🔥韓網論壇熱帖評論翻譯🔥 LE SSERAFIM洪恩採ins粉絲數跌慘了 韓網原帖帖主稱:“我記得她的ins粉絲數之前已經破了600萬 現在只有593萬了 我沒記錯吧..?” cr.pann.nate

呢隊已經無行落去嘅意義 本身就係湊人數嘅雜牌軍
lm

請大家多多支持LE SSERAFIM
因為D歌好聽

Rhodanthe vs FIESTA vs Blanc Noir vs STARLIGHT : How Similar Are They?

ABC!!!!
Views
Oct 13
https://m.youtube.com/watch?v=39O1MC8auR4

@ezri1529
6 months ago
The producer really make a different universe of one song
最近係度諗
當初金佳覽退團得番5個人,令六翼天使嘅概念失效,係咪間接令邪教法力失效,所以先令Hybe咁多污糟野浮上水面

幾時先上到5百萬
知唔知點解男團seventeen
係十三個成員
因為個慨念嚟自耶穌與十二門徒最後的晚餐咁解
最尾耶穌俾人出賣而死
同埋西方解說13為不詳
我估又係韓國啲邪術嚟
itzy開咗唔夠3個月,IVE開咗4個幾月,洪恩採開咗差唔多一年半,點比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞