[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
除咗Encore 電台Live 自己開直播唱
差唔多全部唱歌節目/綜藝都有修音 係差在修得多定少
早排啲中六last day勁多人cha嗰隻on9 plot twist
呢隊嘢嚟香港拍mv
好多人想偶遇
而家好似有眼耳口鼻
手腳健全
只要有gimmick,似yylam
首歌順耳就有人追
然後如果有拍拖、online簽售縮細mon之類
班人又崩潰架喇
成班都on撚9
求其狗屎垃圾都追
一嚟就重課
畀著我係娛樂公司唔割呢班on9韭菜嘅錢割邊個?
肥房仲敢唔敢出女團
自己出咩都死 唯一掂嘅又唔抵得要整死埋
肥佬等緊防彈退役
等到悶悶哋搵啲嘢嚟玩吓
以前啲人追星都係跟風追㗎喇
呢樣嘢係咁多年嚟都冇變過喎
大公司出嘅團有邊隊唔係未出道就已經有堆fans
只要出啲相同片已經即刻有人盲目去追
齋咁睇兩個真係好似樣
其實唔似
咪就係,年年咁多女團出道,識得幾多?追得幾多隊啊?有啲出咗道幾年都未必有人識,大部分人都係睇大公司女團先啦
所以我咪話唔好修得咁勁囉
佢修到誇張過studio錄

冬冬又咁大方露波gap
最後嗰張好似畀人顏射完咁…
真野怕咩人睇!
把打想講 退伍
最後果張咩事
比人X射
典解hot gurl gigi 0正皮?
Abyss Company向媒體透露宣美正在籌備6月的回歸,主題將以宣美獨特的感性風格進行呈現,現在正在克羅埃西亞拍攝MV。

此次回歸將是宣美自去年發行〈STRANGER〉後時隔8個月回歸,宣美獨特的風格總能帶來突破性的概念並深受聽眾喜愛,此次將會以什麼型態與粉絲見面,令人期待。

JTBC 金鐘碩記者

https://mnews.jtbc.co.kr/News/Article.aspx?news_id=NB12194641
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞