[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
我唔準你咁講
佢都畀HYBE 吹到似孫藝珍啦
恩採不知幾靚呀
似孫藝珍
超越孫藝珍
係我低估咗HYBE
咁忙採係靚過唐既
幾時俾娘娘拍返套捐錢女王
2024年MMA(Melon頒獎禮)截止5月4日各獎項累積數據

🏆年度藝人:IU、金泰妍、(G)I-DLE
🏆年度專輯:IU、(G)I-DLE、田柾國
🏆年度歌曲:金泰妍、aespa、林在玹
🏆最佳男Solo:田柾國、林在玹
🏆最佳女Solo:IU、金泰妍
🏆最佳男團:TWS、RIIZE、PLAVE
🏆最佳女團:(G)I-DLE、aespa、LE SSERAFIM
🏆最佳新人:TWS、ILLIT
🏆Melon TOP10
IVE新歌疑似抄襲EXO咆哮
韓國女團IVE最近新歌惹爭議,除了很多元素抄襲中國文化之外還被指抄襲EXO咆哮,更是有網友直接扒譜指出曲子一模一樣,你們怎麼看?

“原來ive MV在我們山東村裡拍的”
“佢都係我同鄉喎“

有網民表示手滑女王的劇名更有趣
ITZY申留真疑似使用電子菸?照片曝光後迅速刪除

ITZY成員申留真喜歡使用電子煙?最近,她在Bubble上傳了一張照片,引發韓網熱議。

在像野外一樣的地方,仰臥著的照片,特別注意到她抱著包的手,握著類似「電子菸」的東西。

據說這張照片後來被刪除了。

申留真23歲。雖然有人認為成年人有權利做任何他們想做的事情,但另一方面,對於「偶像吸菸」,也有人擔心這對未成年粉絲的影響,持否定態度。或許申留真也意識到了這種反應,所以將照片刪除了。

▼「那張照片是從哪裡來的?」
▼「好像是在Bubble上發送後刪除了」
▼「好像是發錯了」
▼「是那種像口香糖口味的吧」
▼「她成年了啦」
▼「反而有點喜歡呢」
▼「對了,照片很漂亮呢」
▼「又不是在室內抽,也不會被發現」
▼「不如買個不是一次性的吧」
▼「我買了一個一次性的,因為我討厭液體」
▼「一次性的也是液體的啊」
▼「她是在公園抽煙嗎?」

https://www.kpopdays.com/?p=95002
Hybe 啲女好似冇上過radio唱live,有都係啲會tune嘅咩band live concert
https://youtube.com/shorts/CUfcJY0fMOs?si=MiOrrqfO3T9F4GBf

淨係打 閪be live 乜乜乜
都一大堆依d 片
但閪be 邊有咁易搞得死
整咁多女團出黎 韓國d 女團出名壽命短 咪睇下過多幾年 今年話鍾意個d 仲係唔係到
兩隻牛有冇
得罪講句啲男團係咪冇人識定係我見識少 road to kingdom定係年度男團個幾團都唔識
4代男團中後期出嗰批skip哂咁滯
本身有啲追開霉團另計
但大眾剩係理2023年出道嗰批架咋
2023年嗰堆可能都係小眾要突圍真係得返海外呢條路,韓國人都係睇女團多

hot boy同hot girl幾襯❤️‍🔥
仲有bnd同zb1算多人識 不過最有大眾性都係riize 因為有元彬同尹尚個仔
崠蚖蝧回家吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞