[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
音源不可能不好,因為可以灌水
a貨始終真係a貨
抄完都係冇個種味

睇埋上面品牌代言個張
搞唔掂

le唔識串房狗幫佢地死r爛r都係得勁少代言(櫻花唔計 而且佢都係俾人防爆同做擋槍
直視唔到靚女 所以直視到illit
NewJeans父母:“樸智元代表說要給孩子們一個長假。”

NewJeans父母表示 “事實上我們有很多擔心。“也擔心如果沒有閔熙珍代表,在HYBE會不會將孩子們放置太久。“在此次事情發生之前,從閔代表那裡聽說了明年還有NewJeans世界巡演計劃。但是卻有了很長時間的休假……”

另外,對於NewJeans成員的母親的這種主張,HYBE的高層人士表示:“給長時間的休假並不是要讓其擁有休止期的意思。一般偶像回歸後會進行很多活動,之後會有休息期。之後再確定回歸日程的話再努力活動,是這個意思。”

接著他解釋道:“絕對不是中斷NewJeans活動的意思”,“HYBE的意思是會特別照顧NewJeans,支持她們成為最優秀的藝人”。
NewJeans成員媽媽A某透露HYBE樸智元代表解釋方時赫有臉盲症
A某說:"我們發的郵件中說了‘HYBE議長方時赫連孩子們的問好都不回應’,不僅是我們家孩子,其他孩子在出道後也有過類似的經歷。一個孩子和方時赫一起在電梯里,卻沒有收到任何問候。" 接著補充道"那天我們再次提出了這個問題,HYBE卻說'媽媽們,這真的是誤會,方時赫議長可能患有面部識別障礙。‘”
A某表示:"雖然當時沒能說更多的話,但出來以後感覺'不是,如果有面部識別障礙的話,不也能聽見聲音嗎?而且即使認不出是誰,有人打招呼的話一般都會回打招呼吧'。"
我地房爸辛苦了
唔怪得揀親出道啲人都咁醜
原來有面盲症
如果HYBE真係雪牛仔褲一年半,我會有啲改觀原來佢地比想像中鬥氣同有錢
得罪講句bts都跌左唔少,基本上除左國國之外其他solo都無咩水花,我以為會靠新牛頂住添
雪櫃
唔雪都死啦
肯定換哂少布衫 跟住拍勁多挑戰
屌佢老母咁都作得出
咁肥房成日同Lesex影相 係咪認證Lesex無美女
死肥佬今日啲新聞勁好笑
美女恐懼症同面盲症
班下屬作到啲咁荒謬嘅理由出嚟真係好好笑
https://x.com/pannatic/status/1789633929269702945?s=46&t=1h4wSgKH4YKY3whVaC9ofg
https://www.youtube.com/watch?v=Dvc_nlVrx4I
The original song has already been sold as a sample. There are over 30 songs made from this sample. If the sample is cleared, you don't have to credit it!!

即係點?
唔係抄
又防爆又檔槍 ching係咪睇得多微博支那人講嘢上晒腦??呢兩隻字睇完都唔知點解 邊有香港人會咁用??
美女恐懼唔係好興用喺啲男團到㗎咩
次次啲男團喺舞台撞見啲女idol 啲fans就會洗話佢哋有恐女症唔敢行埋去
估唔到有朝一日房狗都可以享有男團待遇
sampling係咪唔洗落credit
上面有人分享twitter post個原創又覆到好似係俾人抄咁
Hype 特攻隊又出動
但sampling Pharrell Williams 嘅歌又落credit 仲出埋新聞稿
Sampling is a technique that involves taking a portion of a sound recording and reusing it in a different song or piece of music.

Hiphop都成日用sample ,但主要係background
大字報:係合作啊DIU
【theqoo】在小區明星K4中因不得已的原因而用舞蹈代替現場Live的LESSERAFIM

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞