[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
cube星期一股價係咪又跌
唔止啦,唔係嘅話
初動勁過adele點嚟?
掛住抄歌唔得閒上bubble
天使唔需要人可憐
有冇諗過YG無將崠英擺喺眼內
17讀漢陽大學㗎喎,仲要20年4月同nuest一齊入學,20年5月BIGHIT先收購Pledis
https://m.blog.naver.com/hanyangcce/221885029152
搵位入都fact check下先,跟住佢地就入安養大學
可能單飛唔解散
佢地實際活動都似單飛
除咗cb上認哥洞K宣傳下之外
全部都自己接節目廣告
【twi】被wakeone工作人員問:“你是誰”
壽司娟:“我是kep1er的”
(wk1是組合所屬社)
上完coachella ig follower會跌真係少見
公海金身又製造垃圾
本身佢而個樣就唔應該有人follow添啦真係好撚樣衰特別係個鼻
係咪各方面都太弱,個樣 & 氣質似周街都搵到

唔好話踩唔踩啦,本身上升期嘅團仲要女團,跌follower問題都幾大仲好意思出嚟話全世界迫害,個個都係黑粉
咪繼續捉鳩住啲前輩估幾多歲囉冇問題㗎
佢賣點嚟
唔好睇
你隨街搵個金秋天畀我睇吓

公司發聲明證實收到法國大學錄取
韓網4500樓熱帖評論翻譯🔥🔥🔥
4500樓熱議活久見!!!
韓飯長文剖析愛豆圈生態及柳智敏戀情
對本人/aespa組合/粉絲的影響
aespa隊長Karina(柳智敏)戀情曝光後,組合油管頻道上傳了視頻<aespa: MY First page’ Greeting Behind>,結果評論區被韓飯刷屏。韓網最大男性論壇fmkorea一則帖子搬運了其中一條長文留言,原帖帖主稱:“大家都對這位網友的洞察分析能力表示嘆服 ㅋㅋ” 這則帖子隨即引發沸騰熱議,評論突破4500條,實屬活久見!
IU官推更新歌手IU兒童節捐款1億韓元 捐贈人:IUaena 為了可以讓所有的小朋友們可以在愛里健康茁壯成長💚 IU和U愛娜也在今年春季發送了應援 話題:IU李知恩人美心善、南韓第一女solo
IU: 捐款唔話俾人知捐嚟把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞