[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
總結:成績飯
由二代團開始都已經有啦
On9
今次cb 左一個星期就完左
病既病 傷既傷 然後就停左
呢個真係資深fans
舒華應該最多job
真 銀赫捐錢從來唔會同人講
安俞真正太多
唔好講廢話

即係你都認同安俞真正太多
係唔係?
安俞真>金秋天
金秋天>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LESSERAFIM全隊
熱評1(贊1834踩38)
3.紅人粉:唉aespa這下要淪落到2線了我也要爬牆別家1線組合了->脫粉
6.路人:愛豆也是人啊為什麼不能談戀愛 -> 隨著1,2,3,4,5脫粉退坑組合在媒體上露面頻率下降這些路人的關心也就都煙消雲散了
-層主是李滿嗎?(贊5)
-3這種粉絲出乎意料的多哦
就像大部分球迷都選擇一支強隊喜歡一樣(贊83)
-6這種人就會嘴上嗶嗶
其實對愛豆各項數據屁大的貢獻都沒有(贊137)
-「花錢的是粉絲表示諒解的卻是路人」(贊60) 
-說不介意愛豆談戀愛的人->組合解散他們也一樣不會在意(贊154)

熱評2(贊707踩19) 
愛豆圈裏紅人粉就不可能會少啊國內音源, 專輯,海外音源,billboard,演唱會規模,廣告代言,ins粉絲數等等等等什麼都會被拿來 攀比撕b甚至比體育圈,LOL圈還要更家常便飯只要稍微暴露一下弱點別家粉絲就會像竄狗一樣衝上來把你撕得粉碎

-應該把Karina發配到曠野去.(贊0)
你覺得邊隊最好我冇意見
你自己鐘意就得
啲人話洪恩採開左ig年半得590萬followers同李瑞比唔係好公平
咁你點睇安俞真開左ig咁耐都係得7.3M followers
明明之前睇係7.4M
色糸同舞種泥講 似Le Sserafim

換風格泥講 似當年Twice

一個post打哂兩團,分唔清邊度打手
Lesexxxx輿論攻擊Aespa上位,拍拖自爆人氣
我無咩點睇喎
剩係feel到你真係好介意妹寶跌follower囉
https://youtu.be/6czkm_qdVlw?si=l_mKOSIymkpZOPJ_

班女真係好有活力,拍short又幾好笑
大家支持下

去到20強嗰陣其實都冇人留意佢
幾有特色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞