[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
但我諗以佢哋嘅叫座力幾千張點都無問題啩

請問你偶像ig粉絲人數多少啊
aespa日本show都可以推,大陸好勁
earnot: online好多人睇,攻國際啦
隻earnot 邊有咁禮貌
真係改咗期
6搞7唔搞
估唔到IVE唔跪
又唔同支支道歉,打歌舞台又繼續用啲韓風飾物(比支支話抄中國文化),次次見到星船ig下面全部係支支comments

下隻single無中輸點搞 aespa就醒 中輸比例一定高過日本,而且日本人唔care政治,無咗7月7嗰場都唔會有咩影響
中國班人咪又係一路屌一路追aespa
支支咁團結全部唔約中輸 記住演唱會都唔好買啊
Somi坦承TWICE出道時受到挫折心碎!”我老實說當時真的很嫉妒她們”

在Mnet最新一期的《I-LAND2》節目中,才華橫溢的K-POP藝人Somi在感人至深的一段落中坦露心扉,反思過去的挫敗所帶來的負面情緒,並向面臨類似挑戰的參賽 者們提供了真誠的建議。

隨著節目進展,擔任導師的Somi與參賽者們進行了感人的交流。 在即將淘汰的緊張氣氛中,她感同身受地回想起自己十幾歲懷抱夢想,在競爭激烈的生存類選秀節目中闖蕩的經歷。

Somi以發自內心、引起共鳴的語氣坦承:

「我也沒能跟TWICE一起出道。我非常喜愛TWICE的成員們,但當時我無法擺脫對她們的嫉妒之情。老實說,我真的很嫉妒她們。」

Somi的這番話引起了參賽者的共鳴,他們也表達了類似的沮喪和渴望成功的情緒。 從 Huko 因目睹其他練習生出道而迷茫的坦白,到渴望在舞台上證明自己的共同心聲,Somi的坦誠在這些偶像練習生們之間建立了團結感。

然而,在這些共同的奮鬥中,Somi也帶來了一絲希望的曙光。她鼓勵參賽者將他們的熱情和決心轉化為力量,並提醒他們擁有掌握自己命運的力量。

「讓世界知道你為什麼必須成為那個人,可以嗎?」她語氣裡既有同理心,又帶著堅定的決心,鼓勵著參賽者們。

https://www.kpopdays.com/?p=95512
10年都嚟緊啦 仲講緊
傻嘅 根本支飯唔改都會跪住追
改完之後實當自己真係老世
乜都講一餐
我都有嘅
以為Suzy 入咗LE SSERAFIM
https://youtu.be/1TlM_B1a8uU

果然係nj嘅不動center
韓國應智越
班支支好易哄
把口話唔追但身體卻很誠實
人地前晚俾人插完仲自high緊
earnot既思維我地係唔會明
仲有個magnetic 閔媽ver 連埋舞台動作
笑到我pk
以為係old news
點知係新嘅
其實佢係咪一早知道入唔到twice?
因為睇返佢決賽fancam 全程黑面
戰鬥思維
去公海周邊辣火頭想睇邊隊好恰搵嚟出氣
點知就比人當傻閪咁撳住黎屌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞