[KPOP] K-POP 2024討論區 (13)

1001 回覆
0 Like 18 Dislike
原來得件鬼婆可以揸得球拍影相?之後攞住球拍影相個啲就係抄笑撚死人
我條女黎
【熱帖】連細枝末節都copy了NewJeans的ILLIT所屬廠牌 ​​

【theqoo】可以透過金泰亨的MV確定閔熙珍特有的油管標記法
#閔熙珍特有的標記法#
圖一 不是閔熙珍負責的
圖二 是閔熙珍負責的(credits很簡潔)

就算是同一位歌手的歌,閔熙珍參與與否的credit標記截然不同。
現在HYBE旗下與圖二是用一樣的標記方式的有newjeans,金泰亨(僅有閔熙珍參與的歌),
還有illit。

300➕評
-連這麼細緻的都。 。 blft好狠毒
-追星的都知道吧 連音源總攻公告、活動通知出現相似的文字格式都會被罵抄襲然後公開道歉的
-好丟臉啊
-這種程度也真的不是乞丐嗎
-哇 這好像實錘了
-這不比模仿什麼概念嚴重嗎
-原來一樣的歌手不同的負責人這種細小之處也會有不同啊
-illit做了相當illit的事啊
-把別人的成功過程原封不動複製的無恥。 這樣最後就只剩下成果了吧,聽上司的話照做的creator們也會很無言吧。
-就這樣還有臉上傳中指照片攻擊閔熙珍?

係啲人話佢似咋喎,依家模仿吓個電視劇角色都要問過你㗎?
denq
人哋唔係主唱練乜鳩呀?
房狗一直以嚟嘅手法都係靠痴㗎啦
BTS未紅就痴bigbang
BTS紅咗啲師弟妹全部痴佢哋
Le 唔識串就一直痴Suzy
ILLIT直情抄埋new jeans
成間公司都痴痴哋線
娘娘明燈
講痴都癲唔過IU條老雞啦
【pann】想利用Winter、Hanni、秀智來打造 LESSERAFIM的方時赫

Hybe 員工工作就係搵野copy
房狗整死nj之後洪恩採同illit或成最大輸家
IU唱一人之境冇人講?我已經即刻高潮
連燈熱門 預測🔥
IU真係最有香港粉絲心嘅女歌手
IU唱林家謙一人之境咁大件事冇人講?!
秀智個定位夠係忙內同門面 又唔見佢淨係得個樣
見到STAYC girls咁低就知人氣排名
中囯人:人気低極起碼上榜有排名

香港人:對【翡翠事物】(何伯何伯)以外零興趣

唔信問下巴打父母親友
Wonhee vs 孫藝珍
Kazuha vs 秀智
(no offence)

將 金采源 同 金旼炡 類比

韓登囝:喊打喊殺。
韓登囝:一笑置之。
將 姜濤 同自己熟悉既【翡翠卡通】角色類比

一葉同秀智都仲有啲啲可比性
Wonhee 憑咩同孫藝珍擺埋一齊講
勁撚癲
其實翡翠佬幾時先肯走
長期post埋啲唔關事嘅野
恭喜水牛團多咗抄襲團呢個稱號
牙降抄冬冬就係人都知 係無諗到估我幾歲採有抄Hanni
不過又抄唔到Hanni咁可愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞