[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
真人好qq 又幾靚仔 係咁道歉笑死
佢真係好感性既人 連佢睇個結尾都喊
百想個人氣獎賢哥去到530萬票

痴線 公器私用
班fans好驚被金宣虎追到 所以狂投要壓倒性贏
因為腎仔試過差好少被人臨尾反cup

今次算唔算Bulgari x Mido
打算隔一排就入黎問下佢兩個結婚未
我開頭走左去投羅pd 不過見腎仔個時多佢兩個位 咁不如唔好曬左佢 廢事比金宣虎跑出

呢幕真係睇幾多次都唔厭,個眼神加埋把喊聲真係全世界冇乜邊個演員做得到
擺明係PR食住洪白個勢啫
反正對雙金百利而無一害
揸緊車個時個句 백현우 미안해 真係
沉曬船
#李主儐 透露「與 #郭東延 感覺就像是一家人」

李主儐近期在接受採訪時,分享了自己與郭東延私下相處的可愛趣事。

李主儐分享在與郭東延拍攝婚紗照時,因為自己有過婚紗模特的經驗,所以在拍攝過程中可以說是「主導一切」,對於拍攝姿勢、表情等都有很多想法,而郭東延也都會乖乖的遵照李主儐的教學進行拍攝,讓李主儐頓時有種「洪秀哲與千多慧」的既視感😆

而李者儐也表示:「在與建宇一起演出的場景中,感覺我們三人真的就像是一家人,我也認為郭東延非常深情地描繪了我們夫妻之間的故事,讓我們角色之間的感情更加濃厚、精彩」
追下佢地花邊人都開心啲
我唯一唔太夠膽重睇個結局最尾
賢哥首歌太催淚....
算保守喇 就算淚之女王未爆紅 金智媛本身儲落一堆fans 點止400幾個fans睇翻朴恩斌食住禹英禑爆紅個勢 第一次開fm個場都爆到700幾人 跟住仲開埋Asia Tour 好進取
好想佢地可以好似玄彬果pair 咁
今次韓媒都食住個勢po佢地 唔知佢地兩個係咪真係有啲嘢定點 fans meeting又會咁啱同一日
真,重睇既話可能睇到14集就算
結局最尾賢哥首歌加埋墓碑
真係唔敢再睇多次,好心痛
我依家愈睇愈鍾意個尾 試過開黎睇左幾次個尾
留意多幾次佢地個表情
細金轉身望個一個眼神 如果我一生有一個人會咁樣望住你 大概係我幾世修返黎嘅福份

真係好催淚 但我依家個念係轉到
佢地係人世間經歷過咁多 終於可以去到另一個世界 無牽無掛咁相處 好為佢地開心

腎仔隻歌我到依家聽都係會跳返成場戲出黎
會眼濕濕 個種愛嘅感覺真係
水泥留返齊陰
成個人善良哂 仲有返啲稚氣
個caption咁癲
英雄救美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞