[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
真係襯
計頭8集都輸蝕咗 同埋對手有moving柳承龍有啲難打
會開fans meeting
唔係,係計晒成部劇,條片個評審有講佢在劇後期的演出,8集係入圍資格
https://www.instagram.com/reel/C6FsxCNJ7tz/?igsh=MXRienFxa2p0ZmFmNA==
真係威 剪下剪下fill曬成首All for you
都幾肯定cut走咗好多劇情
之前男主係收導所寫嗰幾張紙又無咗下文
去爆呀
佢留底左好多廢嘅劇情
應該係想抄返本日記既內容?
想去
等字幕

佢間公司 明知佢依家韓國以外都爆紅,呢啲一早拍定嘅嘢upload時起碼都加番英文字幕先啦
實會去
之前成日有人屌洪家啲屋企人好廢,俾人食咗間公司都唔知,我覺得原本成個洪家係得大佬係醒目同做到野,海仁老豆係果種本身只係想輕鬆過人世果啲人,唔想掂公司野,但睇得出佢係好人,識叫人查白賢佑。

我覺得大佬呢個位可以多啲着墨,可能當初俾二奶搞到出局。 唔知係咪俾人改過劇本
真定假?人哋咬耳仔都聽到?
用god mode黎睇
應該本身打算拍出黎/計劃左要交代嘅野可能係20集以上先交代得曬嘅野 去到咁上下覺得開始收唔到科 就主副線都cut d
有D“睇落唔重要”嘅線cut左 結果就搞到個故交代到1999咁

另外就係去到德國咁遠拍 又有理無理都一野拍爆佢 有幾多拍幾多 寧濫勿缺
最後樣樣都想有D 就剪到變PPT咁出

對海仁老豆嘅睇法我都好share 好地地有個大佬係度睇住公司 自己唔洗煩可以享受人生
但係最後都因為各種原因無得過自己想過嘅生活
其實都可以relate落去雙金個度少少
海仁可能只係想同腎仔結婚 開心生活 再參與公司營運咁就算
但去到一個點 爺爺要成間百貨公司比左佢管
無論係佢性格定理性而言 佢都需要付上300%嘅努力同時間去做好佢
最後都係工作中送走左秀彬1.0
如果我地用佢發現自己有癌個一點黎做一個分段
其實佢都係做唔到同腎仔開心生活呢一樣野
佢集集個半鐘 係咪已經同人原本要20集先得
下面段韓文話佢本人好確定係聽到大金咁講 雖然個個都話佢聽錯

其實除非係收音師 如果唔係就算cam man都好 個距離都好難聽到咬耳仔

我覺得都係保持行車距離好D 畢竟cp粉勁起上黎可能拎左三張白卡佢都仲覺得自己無事
呢個我唔信
不過韓國CP好似都好癲
成個故事花太多時間喺男2度啦,寧願同樣套路玩一兩集,男2清醒,認清事實;賢𧙗同海仁條線就可以快啲之餘又可以多啲、正面啲,佢而家搞到賢𧙗海仁變左苦命鴛鴦
佢地個邊 一個劇slot好似有一個鐘都有個半鐘
以個半鐘咁計 我估佢拍嘅野要出曬起碼25集
不過又咁講 大媽可能都係覺得要用呢D狗血野黎拉收視
以結果論黎講佢係成功嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞