[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
講野語氣勁得意又撒嬌 之前冇為意智媛bb以前係咪都係咁樣
已正式入坑
意見中肯
如果細金拍我獨自生活會點?
應該全日望天花板
仲有,嗰場海底世界約會2.0花絮,腎仔唱歌,智媛忍唔住都跟住動起來、唱歌。
就知點解智媛訪問話會唔小心被吸左過去、腎仔話智媛會好入腦
好鍾意佢啲反應,可愛到
同炸醬麵吃播
食返麵,肥返啲啲都一樣好靚
真係想像唔到腎仔有咩理由唔心動
拍完套戲冇得日日對住智媛,應該會勁失落
可能佢哋會有video call 對方呢
聽到staff讚佢個樣係黃金比例咁靚就即刻怕羞
金智媛把聲好好聽 好溫柔
笑得好sweet好charm 嗚呀

大佬啊 咁靚又咁cute叫人心臟點頂得住啊
賢哥唱呢首歌叫言之命至 李笛同劉在石合唱
佢演唔同角色把聲同語氣都會唔一樣

睇behind the scenes好明顯,roll機嗰時海仁把聲沉啲同語氣好倔,但一嗌cut佢又會即刻變番溫柔有禮
姑姑好靚
把聲又好溫柔
工作人員啦,幫佢抽袋嘅
個男好似係佢好兄弟應該都係公司的人,ig 見過相
冇咗嘅
未睇得輯
想問係純花絮定係有劇情?
同埋係好短定真係有成個鐘?
海仁1.0同2.0語氣已經唔一樣 但係好收斂 會令人自然感覺到個分別
同類失憶角色 其他演員通病一係就演得over咗令人出戲 一係就靠對白或者劇情去提觀眾佢失憶
動物園智媛BB人無去喎
微博有相就係腎仔同雙方工作人員共六人
《淚之女王》
吹漲,明知又係有絕症、愛妳愛你愛到發晒狂、奸人擠眉弄眼、壞人壞到上心口嘅「巷」嘢,但係女主角對眼鬼咁識做戲,「妹」起個嘴有幾分少女味,仲要零死角靚到哩… 點到你唔服?男主角面口其實有幾分似「小瀋陽」,不過身型確係一流,又叻7/24含情脈脈帶點淚光咁望實人,又係唔到你唔服。最服係Production,貫徹始終靚人靚衫靚地方,仲要經常好天氣,成日都有Magic Hour 大 Wide Shot,須知 Magic Hour 每日得一陣,要用心機、時間苦心經營肯等先有咁嘅效果,我服!

谷導嘅comment 都係一致屌大媽同讚演員
再讚多樣後製
所以我間中會搵返佢以前D電台黎聽
聽佢講野真係好舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞