[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
仲有Crush首Love You With All My Heart
播親好似都係慘情既畫面....
呢首歌 播親都係牙腎喊到仆街啲場景
仲有首hold me back我會諗起佢兩個喺德國鬧離婚
下面雙金真係好有夫妻相
呢首反而還好 中間有啲high 既位

大金果首溫柔得嚟帶啲sad 仲有種say goodbye 既感覺 唔知係咪我問題
仲有首promise
啲英文歌詞真係入心入肺 已經見歌詞有聲
I wish I could have told you that I was born to love you, To love you with all my heart

然後Falling
You said me, you told me
Never going anywhere from me

然後腎仔首way love 真係搞唔掂
送野呢個又好似冇乜 德國果陣應該冇野 似係純粹多謝?後期都有話德國拍到要逃走 拍左成世人真係幾辛苦
之後腎仔成個劇組都送左羽絨同埋智媛都有送手寫卡+禮物
解釋唔到
想問邊到會有多啲完整中字花絮/訪問可以睇
尋晚啱啱睇完出唔返嚟 好想繼續睇洪白
會唔會係之前生日所以提前送 7月去德國拍 10月生日
岩岩開始由頭再睇
發現上次腎仔數樹葉問海仁係咪鍾意佢呢樣野由第一集佢已經有做過 不過係問離婚
同埋睇曬成個故之後都係不停咁想叫海仁唔好再咁言不由衷
其實賢佑後期先發現自己愛佢但唔講出口
賢佑1對3之後果日有一幕佢地坐低傾
賢佑都有話如果當初每日收工有一句簡單既問候
一句"你今日過得好唔好" 佢地今日係咪唔會搞成咁
https://www.instagram.com/p/C6hiPSrp00q/

第一張好似真係兩公婆
由頭睇先發現嘅細節
腎仔幫手整影印機卷起衫䄂,咁已經charm 到海仁

同埋其實錫唔止兩次,係响一開頭個德國蜜月快速飛過
未公開的故事
呢首一聽就想喊
Falling 又係覺得sad 到爆。但明明係首好聽嘅歌
乜綸出山發ig post,腎仔今日仲會唔會發ig post
唔敢有期待
不過今晚都係會準時睇生肉
好似bilibili有。有時睇fb 秀賢個fan page
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞