[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
同埋大金個樣唔係叫靚仔
但又紅到入屋個下先屈
呢方面東方社會大眾對男既寬容度係會比較大

宋仲基當年都係32歲啱啱靠太陽的後裔上高峰就結婚
韓國男女好唔平等 又好講輩分
我都覺得智媛唔係咁嘅人
同埋佢都唔窮嘅
假假地都擁有一棟樓
其實我一直覺得宋仲基當年就係因為未出戲而出事嘅代表人物
我反而鍾意好早期海仁第一次德國返韓國之後失去記憶
以為自己仲未去德國滿懷希望咁同老公講對德國之旅好有信心
金秀賢嗰下表情轉折做得好好
真心希望
所以我等得
希望佢哋有happy ending
首首OST真係好正
每次聽都會諗返啲片段
Btw已下單買ost
第一次會買韓劇ost
真係落左坑
希望今晚特輯有多啲野睇啦
佢啲眼淚好似水龍頭咁,點可能唔紅
呢場都係我成套野最鍾意嘅一場 尤其係佢兩個嘅眼神

海仁用好幸福有愛嘅眼神望住賢祐同佢講我愛你令人好心痛跟住賢祐意識到佢失左憶嗰下,佢個眼神係即刻由錯愕變慚愧
岳母又留言 係咪想做紅娘撮合雙金
視帝仲都南宮珉爭 任時完應該未算最大對手
幫唔到手 都幫吓口
其實當年成件事係點? 宋仲基溝橋妹先?
我覺得係海仁覺得自己有個好錫自己老公而開心,果陣唔記得咗有離婚紙呢單野
細金事業心邊有你哋講嘅咁重 一個ig 零更新既人野心唔會大得去邊,反而我覺得佢似高峰閃婚退出演藝圈既人多啲
呢個勁搞笑 連記者都叫雙金乾脆結婚 肯定係cp粉嚟
閃婚未必,似係突然話想讀書進修就唔再拍劇個款
大賞要計埋其他嘢 影響力嗰啲 唔係全睇演技 可以係劇集 編劇 演員攞都得 即係要贏晒咁多個category覺得今年大賞係moving/柳承龍 如果柳承龍攞大賞 咁視帝就有機會賢哥攞
而家係觀眾未出戲,不過我都期望佢地有有好結果
世界太苦,間唔時要有呢d 童話先帶俾人希望
所以我唔鐘意睇啲BE既劇....
百想投票係咩獎?
腎仔係咪會上台攞獎?
睇到第七集
又係呢啲誤會 小人作梗有d 煩
直接飛兩集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞