[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
呢套真係虐到癡線
我始終都唔太明啲公司點諗...
智媛都32歲 講真就算拍拖真係咁負面咩
佢又唔係18 22個啲偶像
賢哥都36 唔通啲fans想佢一世單身咩
有邊個估到個label係愛情喜劇 但個結局會係咁
Gmarket
希望今晚會出多啲係德國拍嘅花絮
呢套都係以拜山結尾

佢最後嗰個獨白又係喊到我死 佢嗰句佢一直都祈禱個天以後有咩困難都俾佢代個女主承受 所以佢知道女主死先留番佢一個人係上天回應佢個禱告真係頂唔順

諗諗吓呢個位有啲似
所以好似幾多人都估腎仔唔會去大陸開fm,佢班大陸粉太太太癲,鬧智媛BB都算仲要踩佢戲屎,話晒BB係佢工作拍檔,真係會覺得難頂
啲唯粉嘅世界好難理解。

人,一生都係會經歷7情6慾架啦,唔通想腎仔做和尚咩。
咁五月的青春套慘好多
淚之女王王少白頭到老呀
演員又唔係idol
應該無咁多限制
同埋如果真係想再爆啲或再賺多啲錢
唔係反而應該食住個勢咩
post下合照炒下熱度
係公司立場無壞架喎
所我對公司有意見呢點有啲保留

賢哥啲粉絲就係得一小部分痴線姐
不值一提
依套睇到後面集集都喊
女主同老豆個啲scene每次睇到都好sad同心酸
然後個結局仲要係咁撚樣
律師look
source: 腎仔經理人公司ig

假設想繼續拍電視劇既話
公開戀情對女演員既負面影響大過男演員好多
嗰套個時代背景大家都預咗佢哋其中一個會死,只不過估唔到係死得咁慘仲要條屍就咁訓喺度

不過可能因為我覺得男女主唔係太襯,所以我睇完sad咗一陣就抽離咗
好似女王發佈會腎仔又有句說話被韓網民睇唇語睇出嚟腎仔和智媛BB落台,前者問對方「我有犯錯嗎?」BB即刻拍拍佢手臂,啲人估腎仔係咪問BB佢台上有無講錯嘢頭先微博睇到,搵唔返
佢哋今次唔結婚真係唔知點收科
我就得唯一呢套淚之女王要幾日先抽離到
但係抽離到套劇抽離唔到真人大雙金
唔係話公開戀情呀
呢個唔俾就明嘅
但我意思係食住套戲呢個CP熱潮再製造多啲話題
如果係咁我就覺得公司唔會唔俾post相

當然再推斷落去
如果公司真係連相都唔俾post
真相好似得一個
就係
佢地係真嘅

再繼續FF落去
如果係真嘅就緊係唔公開啦
結婚先公開
直接塞住啲黑粉把口
我等得

智媛少女時代有少少似未癲前嘅澤尻繪理香
強國冇fm係因為限韓令唔會有批文
哩部分大家唔駛諗太多喎
下,而家仲有限韓令?
好多年啦喎
其實佢哋台上台下已經有分別
台上尷尷尬尬
台下正常好多
智媛有用手拍拍腎仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞