[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
海仁德國教堂偷偷喊個幕真係好睇
特輯片尾再聽多次腎仔首歌加MV真係又眼濕濕
個訪問智媛又叫返金秀賢nim
我睇唔透啦
可能係正式少少嘅場合 所以唔叫到咁親密
我見細佬叫細金都係김지원 배우님
眼淚女王”今天(5日)將回顧拍攝390天的記錄→德國外景拍攝:歷代級客串們

即將於今晚播出的tvN週末劇《眼淚女王》特輯第二集中,演員和作家、導演將和觀眾齊聚一堂回顧燦爛的390天拍攝記錄,為該劇畫上了美麗的句號。

昨日播出的特輯《眼淚女王:奇跡般的記錄.zip》第一集中公開了金秀賢(飾白賢宇)、金智媛(飾洪海仁)、樸成勳(飾尹恩成)、郭東延(飾洪秀哲)、李主儐(飾千多惠)親自講述的拍攝現場幕後故事。讓觀眾們彷彿像是在現場一樣,生動的幕後花絮和名場面欣賞point增加了趣味性。

因此,今天(5日)播出的《眼淚女王:奇跡般的記錄.zip》第二集將公開讓觀眾著迷的《眼淚女王》拍攝記錄。從以極強的影像美著稱的德國外景拍攝到集尖端技術於一身的Virtual Studio,再到《眼淚女王》所展現的四季風景等,390天的記錄將一一呈現在大家面前。

再加上吳政世、宋仲基、金信祿、洪真京、曹世鎬、南昌熙等在任何地方都看不到的歷代級客串line的活躍,讓觀眾心動不已的名場面也將再次被關注。特別是每集都能看到的在論壇引起熱議的粉絲們的實時反應,令人更加好奇。

另外,電視劇結束後仍然訴苦”不捨淚王”的觀眾們的故事也將展開。不僅是國內。在全世界範圍內《眼淚女王》都聚集了超高人氣,因此不分國界都給予很多喜愛的觀眾們的最後問候也將在節目中被公開。

匯集了作家和導演、演員和觀眾們一起完成的tvN《眼淚女王:奇跡般的記錄.zip》第二集將於今天(5日)晚上9點20分播出。

集集都被TvN撚
唔撚係又剪啲觀眾嘅reaction 然後拖時長呀嘛
佢哋記者會都扮唔熟啦
啱先發現姑姐好似第三集已經話賢佑手臂好吸引 係咪又印證海仁講既野
唔想睇客串演員呀
我要睇白洪德國之旅呀
訪問緊係咁講架啦
如果要計
大金連人地個名都唔講
海仁本體係咩玩法
今晚應該唔駛睇

另外德國咀戲其實在平地拍,聽講拍咗半個鐘
岩岩睇完特輯終於可以入黎討論
話說係咪得機翻 Netflix 唔見有
腎仔真係呢成日問海仁 答智媛
佢個樣硬係有種春風得意得戚樣如果唔係一齊同埋靚仔真係好似痴漢毒撚
https://www.facebook.com/share/v/yJGuom8jGoBxZ2Tv/?mibextid=WC7FNe

大家有冇睇到呢單新聞

幾萬嘅衫真係唔係人人carry 到
佢真係春風得意樣
唔似喎仔細睇佢地腳邊係有樓梯
近鏡平地,遠鏡實地
佢就咁播返呢半個鐘嘅拍攝無修剪版我都ok架
呢下超明顯
條問題其實係問緊賢佑有冇危機感 按劇情係實有 因為嗰陣賢佑喺監獄 海仁做完手術第一個見到嘅人係男二 點會冇危機感
但金秀賢第一反應答有咩可能 仲要個表情奇奇怪怪咁 根本係講緊佢自己 笑死
劇情係白洪去影人生4格 但表情一睇就知雙金
呢度勁似係佢哋自己諗動作,有張額頭惦額頭,智媛勁甜
睇左三次
水泥佬成日摸腎仔心口

如果唔係話佢有女友真係以為佢係基
好似話佢同前女友復合
溫緊書 睇完成個人上哂電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞