[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
個劇原本講乜野夫婦之間要溝通,又話點樣重新愛上。結果男女主角之間D問題咁空泛,根本無戲好拍。兩人其實深愛對方,性格、相處上又無乜大問題,如果無D狗血劇情,只要溝通番,套劇根本可以幾集完。簡單黎講連故事大綱都未plan好。
因為賢佑係入贅女婿?
仲要佢阿媽啲所謂手段就係求個符咒俾個細佬黑住佢 之前愛的迫降女主個家族裡面都叫有個真衰人想佢死

呢套喺男二出現之前佢哋明明一家風平浪靜
我嘅理解係
海仁老母覺得腎仔個背景未夠班
鄉村大地主喺呢類財伐嘅眼中 其實同一般普通平民係冇分別
佢地係覺得門不當戶不對
所以先至會有海仁老母同腎仔老母講 到底比幾多錢你地先肯走/仲未拎夠著數
告佢用左佢塊地都係嘅 不過真係同小學雞話你踩過界一樣無謂囉
有一段係白家姐俾錢叫海仁走,好好笑
係喎 搞亂左 當左係海仁老母比錢叫佢走
但係海仁老母成日潤鳩腎媽呢D位都睇到其實海仁老母唔支持呢頭婚事
去到腎仔做手術個時佢懺悔都可以見到佢有提過以前佢對腎仔好衰
賢佑叫家姐唔好睇咁多電視劇
成件事巧合到咁
film crew 喎自己劇組爆料
可信性有啲低
再加上雙金拍戲一定知啲mic收緊音
邊咁明目張膽
其實連字體都好似一樣
好明顯2間公司私底下夾過時間食住個勢上
PR好掂
真心有無做開韓娛嗰飯嘅人岀嚟解釋下
好唔尋常
係咪一齊咗 但又做到咁明顯
Be my one
Eyes on you
上次智媛個保險代言同金秀賢嘅homeplus代言夾埋一齊做廣告仲出奇
但呢張大金有d 呆
細金個單眼,我係女都暈暈地
仲要時間一樣 會唔會直播連live
本身覺得佢哋係避嫌 或者廢事激嬲班唯粉
同一日開fm似係廢事比人問點解唔去對方fm做嘉賓
如果當日有連線live就好
原來細金個fan meeting 得4百幾個位
爭崩頭了
我都覺!
佢地公司肯定睇過先俾出街架嘛
i人不容易唔知Younha會唔會嚟
仲期待佢地做彼此嘅嘉賓
Younha係咪唱來自星星的你同名歌曲個女歌手?
智媛BB同佢friend,星星十年後BB又同腎仔拍劇仲......呢個世界真係細
咪咁玩,日本腎仔個show可能有觀眾係大陸癲粉,一陣睇到發狂就唔好啦
細金一係就唔上水
一上水嚟鋪大嘅
係 細金岀道同佢一間公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞