[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
呢隻歌好正
李笛把聲聽完好醒神
呢個有啲保留
我冇做錯咩嗰句似係
發佈會佢可能唔太識答嘢所以先咁講
你知大金不嬲講嘢口窒窒咁款 可能驚提知劇透咗先咁講
完全係此地無銀三百兩
先唔好講話係咪真係一齊咗
正常放假去德國都會周圍去玩吓
同同事去有咩咁大不了
越要del先會引起人哋猜測

不過有韓國人咁講
搵咗好耐都搵唔到第二幅相個扁嘴gif
如過我係金生心跳實升到160 好好奇佢個樣
唔知百想會唔會邀請細金頒獎
如果冇嘅話兩個唔知幾耐之後先會同框
CP粉要開始捱了
唔會,已公佈頒獎嘉賓名單
好似韓國人咁講
帶埋員工就係為左闢謠呀嘛
咁驚咩
delete post咪仲明顯
本身海仁係mean到爆、賺盡既老闆喎
商場設計趕盡老癈細路,搾乾顧客果d黎
同重視人情味既賢佑工作上點會夾
但搞到智媛似前輩多啲 笑死
重睇會覺得再合理d
女主開初除左冷血同搵錢至上,仲要高傲同感情内儉,所以會令人覺得佢唔企响男主嗰邊,例如佢都知男主响豪門生活得好辛苦,但唔會主動去安慰。

相對地男主都唔夠明白女主,因為女主太硬淨而誤會。
德國拍攝次序,不知真假
阿腎又呆咗
要導演講嘢先擰轉頭
我仲諗緊會唔會腎仔驚做訪問嗰陣講左啲、做左啲令智媛唔太舒服嘅嘢
https://weibo.com/7902888863/5030582901801656
點解無人講呢段
有一絲微妙嘅曬命嘅感覺
有Now tv嘅版友有興趣可以上睇返呢三部作品

【 🌟 從經典到最新 #金秀賢 作品逐套重溫 🎬】

近期大熱嘅 #金秀賢,相信大家對佢嘅作品都唔會感到陌生🤩。想一睹佢嘅演技以及個人魅力😘?今個周末 #周末搜尋戲 為大家準備金秀賢嘅經典作品🎬,感受Oppa從出道到現在嘅成長,一齊重溫佢嘅經典作品🎞️,享受一個充滿「星」光嘅周末!🌟

《 #3個特攻美少年 》
金秀賢飾演被派到南韓嘅北韓間諜👀,奉命潛伏喺南韓鄉村低調生活,等待總部下令行動🫡。戲中裝傻扮醜,冬菇頭🍄加上綠色運動衫嘅造型,成為經典。金秀賢仲憑住電影,🏆橫掃韓國大鐘獎最佳男子新人演技獎、 百想藝術大獎電影部門男子新人演技獎及電影部門男子人氣獎 !

#tvNMovies 有得睇 👉 bit.ly/4bmVFyP

《 #Real 》
故事講述亞洲最大規模賭場中兩個男人嘅巨大秘密同陰謀😈,其中掌握黑幫勢力的野心勃勃的張泰英同反對勢力鬥智鬥勇!金秀賢一人分角飾三角,一個係風度翩翩嘅正人君子😉,另一個則是冷酷無情、為錢不擇手段嘅賭場老闆,演技大爆發!

#tvNMovies 有得睇 👉 bit.ly/4b0KHiR

《 #某一天 》
金秀賢飾演意外涉入殺人案嘅大學生😳,所有證據都指向佢係兇手時,只有飾演律師嘅 #車勝元 相信佢係清白答應幫助佢💪🏻,展開一場調查事件真相,與司法制度角力⚖️嘅對抗之旅。劇中金秀賢細膩層次嘅演技,加上車勝元嘅實力助攻,對戲充滿張力❗️

#Viu自選服務 有得睇👉🏻 bit.ly/3whI9xL
===================================
想了解更多Now TV詳情?http://xn--clickbit-lf6mk84a1hd193b.ly/3JKlflE,搵我哋傾吓啦

#NowTV #韓國演員 #韓劇推薦 #Oppa #演藝界之星 #韓國電視劇 #韓國影視 #韓星
超級專業
水泥佬咁講
智媛bb性格咁好
忍唔住曬命
https://www.instagram.com/p/C6jXmdYJhHZ/
私服細金好自然 好睇
仲有問腎仔有冇危機感個下 答有咩可能
仲晒命 好似本體回答 而唔係賢佑
佢個笑容先鬼好寸的感覺
答完仲要望隔離工作人員 有冇咁驚
呢個機會率大啲
水泥真係金秀賢向日葵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞