[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XIV

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
智媛老闆即係公司代表?
係咩?我見花絮有幕海仁係房喎
賢哥叫左兩聲海仁 跟住智媛仲開左門嚇親賢哥
聽講係大老細,主家席就係導演編劇兩位主角同BB老細坐
智媛搭腎仔膊頭?
不嬲呢啲場合 老細都黎埋架?
智媛bb今次大發呀要!
條片傳咗成個星期啦喎呢兩日上微博好似唔多見到,可能有人做嘢

有網民較光條片我先見到,本身環境好黑
之前朴恩斌都攞左大賞。
所以我就估輩份唔係最大考慮因素
係啩腎仔係自己老細,所以都有去
其實理性少少
金智媛啱啱先靠呢套劇正式上一線頭進入事業巔峰期
嚟緊片酬,代言費都會上新高

佢公司肯定唔會接受佢而家拍拖,傳緋聞,應該係咁所以合照合體活動之類都要控制得好謹慎。相信佢自己都知道今次事業高峰唔miss得

不過fans大家開心討論都幾好啦,算係生活樂趣,笑下,唔好太肉緊,希望我燈
頂 我追漏左啊,好垃圾啊

但肯定佢哋兩個關係唔差
但無論視帝定大賞,柳承龍都係最大對手,仲未計黑馬時完
今年視帝競爭大,
反而視后就無乜。
講起今年百想就嬲,金泰梨竟然無入,癡線
好似係撞車條片播時,BB摸膞頭安慰(可能大家都知場戲太膠
柳承龍係咪客串過來自星星?定係我記錯?場戲係古裝?
你講得啱
真係喎(維基話有)

我對佢印象係電影多,估唔到有拍電視劇
個下啲網民都勁
我睇極個條片都唔覺眼
係여보
希望係兩個keep住密友
博殺多幾年,上左神枱,然後就結婚
자기야
好奇細金下套可以做乜角色

上幾套全部主打愛情

係咪行返啲律師。醫生個類
無錯

嗰時孫藝真同玄彬可以咁大方公開都係因為佢兩個都已經上曬事業高峰期,同埋都有番咁上下年紀,所以大家都祝福佢哋

呢pair始終唔同 話就話金秀賢已經上曬神枱唔洗care啲人點諗,但細金的確係岩岩先開始多人識同受大眾歡迎,所以就算佢哋真係一齊左都一定唔會高調認愛
大金真係,上左神枱,十年前已經紅遍亞洲
除非大金好似賢祐咁同智媛講如果佢肯同佢一齊,佢願意養埋佢唔洗佢做

不過智媛努力咗咁多年依家先叫上一線,就算有男人話養佢唔洗佢做,我估佢都唔制啦
佢星運真係好好。韓國好多好鬼努力又有啲實力嘅明星都未必紅得起。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞