[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
McDaniel 可以講係 Defensive Player of the Year candidate
又落到波 又射到3分 我覺得似未進化前既kawhi
我個人希望有claxton之類嘅中鋒
整隊防守energy 都唔夠,我寧願用藍領中鋒
組織交返比其他人做
6'9+7'3臂展 本身個體格已經好痴線
根本我地個陣就係奇撚怪怪
搵多1,2隻對到呢D人既球員都冇
成個NBA都係儲緊呢堆人去打
有個趨勢就係好似龍同okc呢類
直頭想玩到5個位size都差不多 5個位都係forward size
KCP carry
木狼MCDAN, AE, GOBERT都可以係防陣級
本身太陽個組軍都鳩kick
資源嚴重失衡,beal, book, allen 3個後衛都用左大半資源焗住成日打3G,之後比人恰size
所以3d 黎講mc daniel高allen爸爸幾多班
6'11+6"11臂展 本身個體格已經好痴線
根本我地個陣就係奇撚怪怪
搵多1,2隻對到呢D人既球員都冇
成個NBA都係儲緊呢堆人去打
有個趨勢就係好似龍同okc呢類
直頭想玩到5個位size都差不多 5個位都係forward size

打錯哂 原來2023 summer度完係已經高左 有6'11
cls 用黎守你隻sg 本身人地個陣容配置已經好我地好多
coleny 防守都唔差
控場又好 又多經驗
我覺得佢係純控衛都算top 個班
6'4" james jones favorite
呢隊野真係差D有ENERGY, 會跑跑跳跳既人, 去改變下個球風SOFT既問題
CONLEY以前灰熊都係防守勁旅, 有經驗唔會比你硬食佢, 佢最勁真係PUNISH我地D部署, 夾AE, 佢又兜去另一邊CORNER 3分, NUCKIC拉左上外線, 佢又會攻NURKIC, G2-4我覺得CONLEY功勞唔會比AE少, 特別G2 AE西波, 上半場全靠CONLEY頂住
未算最top 但佢以前都算係一線水平
而且食腦打波就算老左都可以幫到手
用pg build team係難champ
但只要唔係圍佢組隊 有多隻咁既球員係冇人嫌多
要同lv既話 我真心定私心都好
其實係想要返Rubio
梅狗又carry
講咁多 clutch time
Murray都係會企到出黎
又絕殺
輸狗都做到, I BELIEVE
好癲
沒有比賽了
同埋人地隊波係可以保留佢體力
又唔洗佢carry先拉到clutch time
好多因素同空間比佢最後發揮
艇快啲出埋局
呢啲廢老隊解體腸先有操作空間
都係既, 以前一節球王, 今季都無咩幾場, 雖然場均分KEEP到, 但比賽個感覺係臭希望暑假標可以轉型到, 加個老底控/第2中鋒/能量型4號位,
老底控唔知LOWERY搞唔搞到, 老野印象得番佢同CONLEY
過左牛再輸比OKC OK?
你地都幾cls 仲係寄望緊標哥
標唔轉練pg佢仲有咩用
甩唔到唔望佢好可以點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞