[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Gambo:
I think the easiest thing to do is fire the coach its just expensive. I am just saying unless you change the players the results will be the same.
記得EG係player option
其實係,好多防守空位就係由要help佢開始再走漏曬啲人

但現實上我哋無可能搵到另一個更好嘅Big,佢進攻上又有用,防守只能睇餸食飯
如果之前肯用Ayton換turner會唔會好啲 佢上一場打得幾好 不過無啦 Nurkic仲難搵下家
Nurkic season係好用同重要,係個第二中鋒要提升
但係如果淨係講防守 得kd oneale allen 仲要未話去到好top 可以幫到Nurkic
有nurkic個底已經廢
冇埋佢不敢想像
要trade佢係冇可能換到upgrade返黎
我地始終進攻隊, 有NURKIC我地會順D, 其實有時人地打擋拆, NURKIC撲出去做延誤係做到, 不過通常係針對性用, 最重要係第二中鋒個位太西
依家5號位好多都有射程, 我記得NURKIC開季果陣都會射3, 仲有入下, 係炒左排之後就唔再射, 同埋佢既板對我地太重要, 佢無打既比賽基本上我地都係比人爆板輸波
佢d終結真係
我係對手都係foul尻佢算,反正都唔入
但佢一場起手都好少姐, 唔知係咪好耐未試過打咁多場, 由個齊月開始個牛油手嚴重左好多
睇下可唔可以換到新仔苦力
有d隊想要即戰力咪啱 再睇下有冇控球打包
季中我有提過可以試下trade wcj+Ingles
隔離Ingram衰過我地Booker但0人提
想睇murray 點攻mcdaniel
Booker 前幾年威過 上年仲吹到第一sg 份人又串 肯定多人踩
Ig仲未證明到自己
金塊個size大咁多
mpj AG可以幫手得分
本身mpj定位全能得分手
而ag係前魔術皇牌
但佢地差不多輩份 所以先咁講
主要我想睇下油雞幫murray pick 個下可唔可以拎佢輕鬆打
nurkic 成個series d pick 整唔走mcdainel
無書狗咁搶口, 傷病又多
有Jokic ag做pick個威脅大好多
到時可以睇下金塊連利用過pick之後空隙
而且Murray中距都幾好
對位湖D後衛都打成咁
所以3d 黎講mc daniel高allen爸爸幾多班
AR已經大舊過哂我地6'4軍團
而且佢慢步唔慢
相反Murray撚AD個fg%仲高
又唔係既, 佢係岩守輸狗呢類, 但如果打湖呢D對LBJ就食屎, 佢怕D身型大, 唔怕技術型, ALLEN爸爸3分都唔係MCDAN會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞