[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
grant williams都係抵死的
同登啦
今時今日NBA FF砌隊有趣過睇打波

不過問題係死局一盤, 唔知點砌, 真係齋FF
好記得有人之前po佢podcast咪又係話太陽唔洗pg
好似炒哂車wo如 請紅撚不如請我好過
我果陣都好明確唔同意佢個point 依家睇咪中哂
依家又掛住黑毛啦咩
果陣話佢搞事 事後睇返原來Monty問題
你地D觀點炒哂車
我講the timeline
唔係flex
Flex好似收咗皮
今日問左個拓撚 佢直頭覺得Little負value
好記得JJ Reddick都有講過
果陣好似全世界得我唱反調堅持覺得要有
冠軍我覺得木狼OKC都未有機會 一係金塊一係塞啦
final如果係呢2隊就好睇了
依家PO machup最好睇係76 nyk同大飛小牛
睇呢幾隊互相拆招都好過癮
無正選無約就嗌trade me,唔講以為黑毛係superstar
結果宜家咪又係拎底薪
問題唔係無正選無約
係佢想搵JJ搵Monty傾 完全唔理佢wo
美國佬好興講咩respect 唔傾唔解釋
冇做錯過就比人放bench 完全唔尊重佢先咁
依家又掛住返佢
結果咪雙輸囉 笑黎把撚咩
笑完隊波唔人4:0咩

好記得你地季前嘈JJ定老闆功勞
唔知以為JJ同你地有親
依家仲爭唔爭功啊
算吧啦,根本條友自私扮大牌,上年傷痛潮好大程度因為打少個,個個overload曬之後逐個傷
從來無否定過佢作為球員既作用
羅生門睇你點睇,但一個role player嗌trade me已經係好撚好笑
個coach叫你打後備,俾個有料過你既Cam J上位,有幾唔尊重
竟然咁有料,黑毛搞乜要拎底薪
果陣不嬲大家都覺得cam j打第6人仲fit啦
上正選個攻守配置會有失衡 又冇波比佢用
我諗唔明呢個操作有咩意思

同埋我覺得你有合理解決 同佢傾
佢未必唔接受落bench
最on9 Monty比人定位雞湯型教 出到黎又唔係
見到拒絕對話呢樣真係好好笑

就算依家笑佢底薪 比佢返黎咪又係好用過哂Oneale Allen
結果雙輸其實真係冇咩意思

唔係好鐘意D管理層為私心既而做既操作
如果唔炒JJ既話 傾咩move都冇用 你覺得會估到佢想點咩
佢前個季打差到,三分成日N中1,都好意思唔落bench,呢d撚樣無事果陣就my dog my dog,唔岩自己心水就成季no show
咁佢唔入3分 防守都仲係好好
Allen regular 3分好準入到PO都係手軟
ONeale都試過連起手唔敢
佢地呢D去到尾都係防守最穩陣 而且佢夠size之餘移動唔慢
三輸 cam j都打到患得患失咁 去到網都打唔返最top水準
Gambo: Eubanks wont be back
next Vogel
要搵過隻底薪肉腸都係地獄難度
Next eg

Gambo: Do not see Eric Gordon coming back.
Gambo:
This isn't Vogels fault. The players gets the blame for the 3rd and 4th quarter collapses every game.
Gambo:
Kevin Young was in charge of the offense.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞