[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
就其實每年好像都在講一樣的話,三巨頭以外的人就是堆持球點和堆身材就對了,平常不一定用得到但必要時至少就是多個選擇,暑假剛開始看起來似乎有這麼點意思(Metu渡邊KBD)結果打著打著全交易了,留下來的是一堆6呎4吋,哪怕上場你也不會想讓他們拿球的....

屌佢啦 台仔之前講冇控球唔係問題 依家都轉口風
懷疑Metu渡邊KBD佢地都唔係jj 想要但老闆要
然後又咁岩佢地今年打得無咁好
所以就可以趕走佢地
渡邊似kd有份叫 個陣係籃網真係夾得唔錯
書狗唔打, 出手得果13次係po黎講完全唔合格, 同埋佢唔係無機會, 第一場當你無調整好, 第二場我覺得有唔少機會, 有段對面g位係morris同conley, 果段佢都無話點名打, 講緊今場mcdan有一半時間可能去左check kd, 因為towns foul touble, 理論上佢係應該起多d, 而且佢防守已經孭最少飛
Sorry季頭前既野已經唔記得曬
呢個係 有呢d機會真係要往死裏打
第一場書都有唔少起手,不過唔入。今日唔知做乜撚
依家終於全世界都屌JJ了 再提埋我有幾個撚屌份約係1+1
渡邊又唔多機會落場 落場又冇乜機會掂波 之後就扔左入雪櫃 根本都唔比機會佢
仲有當年開季續Shamet
放到依家 至少變陣有機會上佢
好過依家人選係ok Roddy Little it
冇隻用得
係寄望下場有羊同bol bol
然後Booker再進取少少
1+1 with veto right
JJ cls
最壞情況jj唔死嘅話 下年大部分原班人馬打多季
條撚樣心理有包袱, 唔想數據柒, 佢好幾次剩幾秒隊個波比beal之後企係到, beal都唔知點做, 最後tough shot怒炒
又咁講, 機會真係有, 但真係入好少, 講緊空位, 防定and1製造機, 之後加上戰績唔得先完全棄左
原陣放係出年西岸,隨時附加賽都冇
咁又唔會, beal唔係無打廿幾場, 我地都有機爭下上半區啦
Charles Barkley as Suns down 2-0 vs. T-Wolves in 1st round series.

"My Suns in trouble. They never addressed the point guard situation and they needed another big body. They need those three guys finishing instead of initiating their offense.”
你都幾樂觀
Nurkic玻璃屬性都未發動
佢同Beal都有機會再傷
到時又輸波又冇pick
哈 依家個個馬後炮了
They need those three guys finishing instead of initiating their offense
我一早講咗了
咁公道啲講
Nurkic今年出左76場
已經超勁
其實都係寄望下年 Beal 或者Booker 打波mindset成功過渡成point guard 呢三星夾唔埋打返威力 補幾多都無用
今日啲輔手連eg eubanks都算係打到下 仲有咩計
咪係囉, beal個背傷我諗其實都唔洗miss咁多場, 只係岩岩開季想穩陣d, 主要佢今季都係果下復出咬柴, 比人爆鼻都頂住打
唔樂觀, 我假設其他隊今年無大變動都係原陣,而家頭3都會穩定入季後賽,出年灰熊有返競爭力,火箭都似會再進步。

講真如果搵到件中鋒識得roll in 得分,書個表現應該好好多。好似今日Eubank 嗰幾下roll in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞