[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
c u next season
標狗必須死
佢幫人起機
Dllm foul都唔foul?
cls棄game
下季見
仲攞2分
見到Beal 個人工
真係笑死
點估到會橫掃
I have lived here since 97 & this was by far the most disappointing season I have experienced with any of our teams. Never in a million years would I have thought the Suns would enter the playoffs healthy & not win a single game. All that talent but way too many flaws and no D!
下年KD實走
大家估下會去邊
同埋睇下佢有咩價值可以trade
講真 如果重建一定trade 走書人同kd
雖然好想佢係大腸退役
唔知老細點諗
我諗3巨會換教練夾多年
但係d pick全部唔喺自己到點重建
而家全世界都會話差個控啦
點都要trade
重建可以考慮Trade Kd 去okc
佢地勁多簽
同埋KD又可以回家
係唔知okc要唔要姐
而家太陽三巨徹底失敗
想換都實俾人壓價
同埋而家嘅kd真係唔知仲係咪咁有價值
要個咩控先, 係咪起碼都對面CONLEY LEVEL
依d 控衛已經冇貨
咪係囉, 可以有咩貨幫到呢隊野, 無CONLEY呢D LEVEL都唔得LA
NBA係商業聯盟
淨係KD帶黎嘅票房其實已經有價值
況且KD係打得最好果個
不過我係以KD Fans嘅觀點
而唔係太陽Fans,不過太陽依家冇簽
要重建最好係trade去okc
或者去馬刺都有得諗

另外方案係繼續圍繞三巨頭
但係要有控球,若果可以Trade Beal 換Harden
雖然唔知人地肯唔肯
或者低人工簽翻CP3
同埋補補中鋒,覺得網個Claxton有得諗
係唔知人工幾多
Harden真心ok 但佢呢幾場回春 應該冇咩機
Minnesota Timberwolves coach Chris Finch is feared to have a torn patellar tendon in his knee on late game collision
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞