[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
就算留喺到都一樣唔會有冠
trade 書狗 kd 重建 變另一隊巫師
果個陣容最大問題係clutch time收皮
所以換kd係完全冇問題 最合理而又可以換到嘅人
問題係上年夾得十幾場regular最後力戰金塊到尾 都要拆
份約又唔會變 有咩誘因佢要走
防守咁差,進攻火力幾勁都冇用
球迷都唔話得 比人炒到咁都留係到
入final後就爭個PF
所以我地呢啲球迷 一係繼屌住睇一係就轉隊 嚟緊幾年都冇咩希望
我又冇嘢 就算黑暗時期都睇足嫁啦
你哋想轉就轉 反正我其他時間都會睇哂其他隊
雙/三開咁睇
有排先重建到
其實以前都有睇開雷霆 估唔到佢地重建得咁快 仲要有一大堆pick
暫時射得21球3分
佢哋一開始就有件基石,仲要有cp3第一年帶佢,無咩撞牆期
到左最後一刻先試ok仔出黎防
開場已經話唔射40球唔收貨, 呢隊野係咁, 3傻COMFORT ZONE都係中距, 開場射2球3分唔入就開始入番個三分線入面, 入到去又係炒尻曬
書人我屌左咁耐
d 控波永遠冇進步過 今年一打pg 就現形
制係識去左手 比人睇死哂
慘,其實我覺得佢一直都唔係唔可以用嘅球員,尤其playoff佢嘅Energy好有用,但係要去到呢個關頭先出 雖然佢唔係好入唔到波,但其他人都唔見得手風好順
佢哋球探眼光好好 多pick又比埋容錯率佢哋
Mid range同3分一樣係唔入,不如射返3分,對抗冇2分咁多先
控球呢D都睇天份, 有幾多KI, 同埋爆發力都普通
點解要出 gordon 收 oneal
Rubio之前我哋d pg咁廢都係要佢控好多
所以我一直強調佢控球可行就一早升天
乜鳩Melton Okobo嚇死人
Bledsoe又係3g入面我最唔鐘意
OK仔
DLLM EG 射啦, 剷咩
其實隊波真係未去到差到咁
有時我覺得調動上唔一定得7人輪換
其實佢真係可以用到下嘅人總共有10人
但係教練就永遠都係個7人
只可以話防守體系教練唔太識教進攻體系
係唔夾咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞