[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我認同呢一點
其實隊波主要嘅原因係個組合問題
成季佢都搵唔到咩人夾咩人好
好似啱啱KD、Nurkic、Bol呢個組合咁
其實係work,但係偏偏佢地又冇用
有啲係因為唔夾所以咪數據差之後又DNP
先唔論JJ做嘅on9野
係現有人選下,其實調動係可以比依家靈活
我地同湖人個問題差唔遠,都係組合問題
只係人地太多人可以用唔識組合
"Rightfully so." Devin Booker on fans booing.
真心想知Beal哥拎住份大約但打到咁會咩感覺
佢一直都係打巫師唔會有乜嘢感覺,習慣咗
佢今日唔算戰犯啦,最多過佢只但30m,唔值45。
但唔見得其他兩巨頭打得好過佢
Booker三場入面一定係最差嗰個
Bradley Beal on Game 4: “I’ve never been swept a day in my life, so I’ll be damned if that happens."
Playoff 都好少入啦佢
只端今場, 我覺得KD
懷疑佢仲覺得打緊常規賽
佢依家30m都唔知值唔值
x2最尾唔出手,ok仔焗出。
但ok仔點解練極都無3分,佢空位都唔敢出手,射完又炒
30m還好,而加9屎垃圾都要呢個價
E個系列賽書人仲閪過標
kd都麻麻。
不過考慮對位,booker一定最差。
beal對位AE, kd對位對面防守尖兵,booker對conley
而家冇size嘅射手本身就唔值錢
何況你期待allen會換到d咩番黎?
4年70m,6'4,good deal但trade value唔高。
而加都係吹緊beal換harden
就係e個問題
書人相對已經係最舒服
果時就波叔carry佢
而家又要等35歲kd救命?
McDaniel 對住 搞到佢完全冇膽好食
標唔使諗咖喇
就算佢肯走都諗唔到有咩原因會有隊食佢
條友都係SOFT, 或者佢爭勝心真係無咁高, 始終佢要拎都拎曬, 佢呢種消極呢季見唔少, 覺得輸左就, "唉你射啦""完未"
MCDAN, WALKER, AE, 講真以書人果種打法, 係完全比人剋死, 常規賽嬴佢都唔係發揮到
講針對, 書人一定係比人最針對, 對面無人岩守KD, 但一定岩守書人
Pick極都甩唔走McDaniel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞