[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
就算係波叔都係過半場隊比kd再企係出面等,我覺得真係一樣,呢個係kd係到既問題
佢打波好有潔癖
中鋒打到要避contact 真係好癲
所以罰球一直都咁少
依家個陣真係好難搞
3傻輪流單打 冇人走位 off ball pick全部都係比哂3傻接波出黎單打
唯一最高成功率就係nurkic 比backdoor
做多d呢d screen, 兜下底牽引對方防守, 空位自然會出嚟
即使拉唔到空位, 起碼可以令守持球者眼尾要望多d, 製造時機
三巨既級數, 其實防守球隊眼尾稍為望一眼分心左對佢地嚟講已經係一個好好既突破時機
書人生死戰懂得都懂
夠穩定

EG大哥仲有信心
場面說話姐
Kevin Durant said he didn’t sleep last night after Game 3.
太陽聽日應該做第一隊被橫掃出局 連猢都贏到場
唔使出啦,第三場都唔出,慳返啖氣啦

Grayson Allen (right ankle sprain) is officially listed as questionable for Game 4 tomorrow
They’ll be here next year:
Bradley Beal
Devin Booker
Kevin Durant

Here next year:
David Roddy
#22 Pick

Extend and stay:
Royce O’Neale

Player Options;
Eric Gordon
Josh Okogie
Damion Lee
Drew Eubanks

Unrestricted FA Suns want(?) back:
Bol Bol

Under contract trade chips;
Grayson Allen
Jusuf Nurkic
Nassir Little
成功做最羞家果隊,
老老實實打雷塊應該都係橫掃
爬頭
Jaden McDaniels is holding Devin Booker to 22% shooting this series.
感覺木狼防守係高金塊半班波 禁區同外線都好到位 不愧係防守第一 唔知murray會唔會比人mark到變書人
同埋Nurkic得分能力真係好差,守死外線已經夠
起碼呢2隊防守冇咁勁
進攻上可能會多返少少分
但失分可能失到120以上哥頓對親太陽都爆seed
d分析又話灰狼守唔到long2

結果得kd一個d long2係射得入
Playoff 就係針對性部署啦 木狼都識分析知道要點打太陽
望一望分表,我地打狼都輸兩場120+
打雷仲唔輸到140?
唔好話啲鋒線,gobear 都已經守到booker啲mid range 呢個matchup得KD食到少少mismatch
好多分析太陽太保護內線,外圍唔知溝通問題定點,成日都會跟甩人漏咗空位出嚟俾人射
反而我覺得進攻順左成隊就識翻打波 而家就係比人防到3巨進攻入唔到自己節奏 金塊冇左bruce brown個bench depth同上年比都差啲
唔覺得雷勁過狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞