[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
純粹個人意見
主要係Bol Bol頭先搭Nurkic嘅化學作用幾好
同埋ok仔臨尾帶起嘅反攻
仲有Young常規果時啲助攻
勞動節放假冇波睇
Bol Nurkic KD 打好過一段就唔再出
佢係咁, 一炒炒一大串, 上年PO都係啦, 場場1-7/1-8開局
早d解脱好過啦
十六隊最撚垃圾就太陽
講左好耐啦, 睇比賽睇數據睇正負值, EUBANK都唔會值多過10分鐘
傾屎勇士落返去 都可以打下playin嘅
可能kd一陣就嗌trade me
其實Vogel最想用肉腸 但隊波冇
而歐銀換防+size的確好過Young
本身我都唔太睇好羊有出場時間
佢同eg早兩年過嚟就啱用
果陣佢仲勉強可以頂下我哋4號位
eg就仲係穩定第六人
JJ就好似毒撚追女神咁
追咗兩年終於追到 都唔理女神人老珠黃
照幫佢埋單
依家隊波陣容既困境主要係JJ多年唔重視rookie所帶黎既後果

至於屌trade KD同beal既,忽略咗其實依兩個trade係不得不做
早兩年輸俾mavs既時候我已經係度講book 橋cam ayton個core上限係好低
當年只係有控衛之神帶起
果兩年衝唔到冠其實已經冇機會

KD肯黎一定要搏
只可惜佢黎果年就係cp3退化果年

而Beal係用cp3份約唯一可以換到既star
鬼唔知唔岩打咩
不過holiday果類你根本冇機會換到

如果當年唔換KD
都幾肯定今日上限同樣只係一輪遊
叫做多幾個20th pick用下咁解
防守壓力最大實係標, 今場都終於比人打爆, 頭兩場都仲CHECK得住
kd換完可以試多一年
今年Summer有大魚+有幾隊要大執
大把雞可以執咁去操作
下季唯一有trade value 得番 allen
唔知老細會唔會豪賭埋依一鑊
都明的,big v big對家優勢明顯。
要打small ball
唔介意trade個有身型嘅3-4號位返嚟搏多一次
但YOUNG同EUBANK果個SIZE分別係木狼面前基本上就係無分別
等睇last 一場Vogel 出young
依條友硬頸到傻 唔到最後一刻唔轉陣
無ALLEN SEASON會唔會仲衰, 話曬救左好多次命
想對家切入時包夾就要個腳步快d
其實係可以上多d bolbol
簽左e份野仲有咩value
要換就季中換走佢啦
而家除左換走kd書人重建
真係諗唔到仲可以點操作
agger,兩單trade都係要做,搏一搏kd尾水同beal夾到booker。
無得下下倒後鏡
BOL BOL上果段, 佢守外線幾好, 起碼罩住人地唔太敢起手
可以點trade
無簽爆cap仲有阿標大爛約
ALLEN點都有VALUE下話, 簽左份約先換到多D野, 一D欠3分, 想提升常規賽成績既隊實有既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞