[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實好多嘢都要身形問題解決,對面面對mismatch都守到你,連小陣容嘅優勢都冇埋
對手再勁都唔係柒到下下三節收工掛
G3 控制to已經算係咁,而G2防守策略夾ant去逼佢分波,去到g3都已經比狼處理左,而且執行得好又把握得好,G2/3講真上半場都係conley發揮頂住,下半場就Towns AE,書人其實G3已經唔錯,對位咁樣佢都好難起手多過20次,要靠kd,g4再係咩3成命中咁一定食屎,一定要有g1水準先贏到

防守到一定要防止towns打開局勢唔可以再搵矮春去頂防佢
原來聽日已經第四場
係未準備完
利申先今年輸左我都繼續留底G持我腸
腸迷咩屎無食過,輸姐屌未champ到年年都係咁過架啦
但今年輸得特別柒
諗下下年可能仲柒,會唔會好d
比最貴既稅入唔到playoff
都唔知之後幾年點算
諗起都心痛
主場贏番一場先出局可以嗎?
主場生死戰, 大家明啦
前兩季last game仲柒
鬥柒一定係mavs game 7
不過今年直程一場似樣嘅表現都打唔出
Ptsd
但今年對手又真係勁塊都未必夠打,留名睇Murray仲柒過輸狗

mavs嗰年腸常規賽第一,前面又打得順,基本上覺得係諗定西決打邊隊
然後就
暑假又打奧運
輸狗下年帶波一定仲係咁柒
Little已經冇trade value
如果有就一早送走換嘢
季初咪講過 nurkic移動慢
兩側要守入多半步or幫Nurkic補
所以成日空底角
呢個問題又係一早預視哂 我都講到口臭
依家季尾打po就中哂我講過嘅嘢
係得Nurkic會傷講唔中
勇士陪你
波叔踏入37之後G7又到底咩事,唔知N年後有無當事人會上d podcast 解下畫
成隊中晒武肺嘛

個年其實好多隊都係爆武肺,熱火塞爾特人個series都係爆武肺爆到痴線,個陣隊隊都係唔做test就當無事,因為一test個個都會positive成隊收皮唔使打
你睇Luka係西決打得唔好,因為俾腸班人傳染左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞