[最後兩場PO] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (53)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

https://twitter.com/suns/status/1672665919922016257?s=46&t=830hiojKOMKF1LkOwWFffw

Thank you, Mikal & Cam J & CP3

2023-2024 NBA Season Roster (updated @ 15/03/2024)
35 Kevin Durant F
3 Bradley Beal SG
1 Devin Booker G
10 Damion Lee SG
14 Drew Eubanks C
2 Josh Okogie SG
8 Grayson Allen G/F
27 Udoka Azubuike C (TW)
11 Bol Bol C
23 Eric Gordon G
38 Saben Lee G (TW)
25 Nassir Little F
20 Jusuf Nurkic C
00 Royce O'Neale F
21 David Roddy F
30 Thaddeus Young PF/C
12 Ish Wainright G/F(TW)
4 Isaiah Thomas PG
書人想打控波冇計
睇牛艇. 覺得木狼個防守強度再高一級

係,仲有湖都明顯差少少
好正常 狼真係第一果隊 防守冇得呃
係估唔到佢兩場都有綠葉射波交到貨
luka同榮叔輪流神仙波真係打死人
相反我地大腸所謂既三巨頭
輪流TO是有的
尊重,有兩個入夢之隊架
木狼防守又真係另一個LEVEL, 打緊大佬咁
其他series 起碼可以睇到最後先勝負
其實我哋冇利用好Nurkic高位handoff之後嘅少少空間
呢個係佢哋少有嘅漏洞
打木狼我地邊有空位3分架, 定我地真係太廢
淨係size都夠輸啦 冇側翼冇肉腸
其實都有少量 不過把握唔到 今場又冇埋allen
依家動用左佢去打GOBEAR, 都少左係高位玩野, 思路正確既, 但餵到埋去, 佢對西手又唔爭氣
夾完我哋雙b冇人可以做到去空嘅射手度 多個人可以中間分到波去兩邊都好
James Jones柒撚懞懞剩係諗三星打塊唔諗playoff有其他對手
但打人哋強項 仲要本身Nurkic對住其他c都牛油手嫁啦
最慘係q4佢哋好似冇哂力咁box out 爭second ball
比狼拎咗好多二次進攻機會
原來書人開波之前仲上咸網聽d女呻吟
都唔太關佢事, 係d g位漏, mc dan起碼執左4/5球, 輸狗
木狼個防守本身就係放你中投,唔放三分同剷籃

KD係好啱打,不過佢無可能爆足全場
反而我覺得好似連中距出手都唔多 淨係得kd
我兩句分開的 唔好話Nurkic
出面執波都係班Guard嘅問題
Beal handoff完一定係切入
我中段咪講咗句 話佢唔識中距離 淨係識切入
唔知點解唔射 一係切入 一係得corner 3仲要唔準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞