[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
重溫下上年叱咤攞獎既片段
https://youtu.be/AkfyW45v21w

今年開完演唱會食埋個勢掃返幾個獎就

上年我係現場
超感動個場面

睇返都咁感動
屌,今年推到佢上男一啦

今年如無意外都係佢架了
張敬軒今年冇出歌
比比鳥轉左星夢無咁多support
今年男歌手都係林奕匡,陳伯,側田爭
P.S 霸氣情歌同新歌磚頭四台冠機會大

真心希望佢今年可能攞埋

希望有男金+最男
咁就最好啦
真心唔想送禮拎

2017 結婚 紅館 男金 最金 應該唔貪心掛?
話哂等左11年

上年叱咤仲要頒左比張敬軒先
Jason個男銀 當男金咁頒
屌,今年推到佢上男一啦

今年如無意外都係佢架了
張敬軒今年冇出歌

真心希望佢今年可能攞埋

希望有男金+最男
咁就最好啦
真心唔想送禮拎

話哂等左11年

屌,今年推到佢上男一啦

今年如無意外都係佢架了
張敬軒今年冇出歌

真心希望佢今年可能攞埋

希望有男金+最男
咁就最好啦
真心唔想送禮拎

話哂等左11年

望住比比鳥之流Jason心未淡算係咁

聽朝打8號點算
$680 ready
聽朝打8號點算

上網買咋嘛
好想聽Jason唱不等於+萬中無一呀
屌,今年推到佢上男一啦

今年如無意外都係佢架了
張敬軒今年冇出歌

今年男金要敬老畀廢老勤坐開愛座On撚9
有冇人單丁睇一齊夾份買

chanpakyufansclub'
‼️ 【正式公佈】 ‼️
【陳柏宇演唱會 Jason Chan Speechless Live In Concert 2017】歌迷會優先內部訂購 開始喇! 😄眾望所歸!陳柏宇首個紅館演唱會 將於2017年12月2日 於紅磡香港體育館隆重舉行。今日亦進行了記者招待會!

現 陳柏宇香港歌迷會 可為歌迷會會員訂購內部門票! 新加入 或 已加入歌迷會之有效會員,可以享有內部訂購服務。 🗓【陳柏宇演唱會 Jason Chan Speechless Live In Concert 2017】
日期: 2017年12月2日 ( 星期六 )
時間:晚上 8 時 15 分
地點:紅磡香港體育館
票價:
HKD$680 + $20 (每張計) (主辦手續費) + $20(每張計) (歌迷會手續費) HKD$480 + $20(每張計) (主辦手續費) + $20(每張計) (歌迷會手續費) *歌迷會手續費-當日物資派發,運送及日後營運等用途 **每位會員只限購買最多 4 張門票**
***希望各位會員能統一向歌迷會訂飛,到時一齊Buildjason! ✏️* 由於門票反應熱烈,如有興趣既會員,請儘快填妥報名表格
報名方法:
請即上Facebook:陳柏宇香港歌迷會Chanpakyufansclub
#陳柏宇 #陳廣偉 #jasonchan #陳柏宇香港歌迷會 #BUILDJASON
屌,今年推到佢上男一啦

今年如無意外都係佢架了
張敬軒今年冇出歌

今年男金要敬老畀廢老勤坐開愛座On撚9

好心佢同容祖兒就咪鬼再玩
LM
係我 ~有冇人要入group訂AEG前排飛
屌,今年推到佢上男一啦

今年如無意外都係佢架了
張敬軒今年冇出歌

真心希望佢今年可能攞埋

希望有男金+最男
咁就最好啦
真心唔想送禮拎

話哂等左11年

呢個位我當日都好鍾意
好多謝軒仔

點玩法

點玩法

有 quota幫朋友拎埋
唔知AEG買定等公開發售買好

聽上面啲巴打咁講AEG 麻麻地,但公開又驚冇乜靚位

真心睇 都係aeg買左好d, 公售隨時買唔到。

因為你d資訊又快又多 仲可以內部應購
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞