[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
係咪太少人睇
好快買完收埋email

入都未入到

你地係咪一直F5緊server fail個頁...
你要delete返domain name 最後個段野先架喎
無想像中咁難入
我連開50個page撞 50個page都入到

我都係 岩岩十幾個page一齊入海報果版

我要!
依家買唔到仲有無機會
係咪太少人睇
好快買完收埋email

入都未入到

無想像中咁難入

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁
放心啦 不斷入link 一定買到 只係時間問題

有不斷入 係啊 我上次一日之後先買到
擔心唔知成唔成功嘅巴絲打可以用下面條Link check
http://www2.aegpromotion.com/jason2017/tc/checking.asp

很抱歉,沒有您的訂購記錄。請檢查輸入的資料是否與訂購時輸入的資料相同。

屌aeg老母
係咪太少人睇
好快買完收埋email

入都未入到

無想像中咁難入

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁

Exactly
依家買唔到仲有無機會

好易買啦 撞多幾個
同edsheeran比真係9牛1毛
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Transaction (Process ID 104) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.

/jason2017/tc/ticketing_02.asp, line 51
咁易買 黃牛88

學渣
係咪太少人睇
好快買完收埋email

入都未入到

無想像中咁難入

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁

你幾十個page一齊撞啦!
http://www2.aegpromotion.com/jason2017/tc/checking.asp

很抱歉,沒有您的訂購記錄。請檢查輸入的資料是否與訂購時輸入的資料相同。

屌aeg老母

如果未有EMAIL/過數紀錄繼續試吓,好似上面巴絲打講咁Delete Server Error個字再入應該唔難入
想要2張480
成功買到
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Transaction (Process ID 104) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.

/jason2017/tc/ticketing_02.asp, line 51

deadlock error 應該係太多人load緊呢頁
重有大把票,慢慢嚟。

屌aeg老母

如果未有EMAIL/過數紀錄繼續試吓,好似上面巴絲打講咁Delete Server Error個字再入應該唔難入

其實有兩個朋友都幫我留內部飛
諗住買定aeg到之後留唔到都有飛睇
我係咪放棄算
巴打點樣delete domain name架???
係咪太少人睇
好快買完收埋email

入都未入到

無想像中咁難入

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁

一齊撞啦 岩岩9:05分左右 突然一齊load到海報果版 一禁就入到去買

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Transaction (Process ID 95) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.

/jason2017/tc/ticketing_04.asp, line 218

咩意思

究竟你地點入去?我係不斷打link 然後enter
係咪太少人睇
好快買完收埋email

入都未入到

無想像中咁難入

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁

一齊撞啦 岩岩9:05分左右 突然一齊load到海報果版 一禁就入到去買

我不斷禁jason海報開新分頁 冇一個撞得入

巴打點樣delete domain name架???

你將條link最後個句serverxxxxx delete左去再入多次
or
重新禁過預訂網條link

但就唁她不斷係server fail 個頁f5 永遠都唔會有用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞