[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
有冇人肯用兩張300換我兩張480
教用無痕個位巴打感謝你!
買到480

用無痕真係秒入
買到$680
有無人買多左300既飛
同fd同時禁 多左4張 480
原價加手續費加速遞費放ok?

Tg: jasonbb122
等公開發售定fans club買好

勁唔撚想入佢個fans club 有次去公開活動d師奶西口西臉 成塊牌車落我塊面度一句道歉都無

我上次自己去佢早排times個busking
個師奶又撥扇又舉部爛鬼dc仔阻撚住晒我睇
個樣又極西極串
佢個fc個搞手都係西 唔想搵佢地
買到480

用無痕真係秒入

真?我而家試極都唔得喎
確認付款之後彈返出佢主頁
咁買左未

好似話要見到qr code果頁先得

信用卡收到我交易提示 但係無收到aeg 封email 確認我買咗飛 上佢個網又check 唔到我個交易紀錄

+1

我用paypal都係

+1
買到480

用無痕真係秒入

真?我而家試極都唔得喎

秒入左一次
然後又唔得了
我想收1張300
頭先入去480仲有
確認付款之後彈返出佢主頁
咁買左未

信用卡收到我交易提示 但係無收到aeg 封email 確認我買咗飛 上佢個網又check 唔到我個交易紀錄

+1

我用paypal都係

+1

最煩係唔知仲買唔買好

+1

我用paypal都係

+1

最煩係唔知仲買唔買好

無email應該唔得 再㩒啦!

+1

我用paypal都係

+1

最煩係唔知仲買唔買好

買我果啲啦
多左4張480
點解咁多人想買300
等公開發售定fans club買好

勁唔撚想入佢個fans club 有次去公開活動d師奶西口西臉 成塊牌車落我塊面度一句道歉都無

我上次自己去佢早排times個busking
個師奶又撥扇又舉部爛鬼dc仔阻撚住晒我睇
個樣又極西極串
佢個fc個搞手都係西 唔想搵佢地

不過d師奶都好慘 有次活動可以上去同Jason 互動 攬攬同埋額頭掂額頭 d主辦揀曬青春少艾 班師奶只可以係台下睇
買多左2張$480
有興趣 https://t.me/Hyl912
全部都賣哂
點解咁多人想買300

我想試下坐山頂
次次都淨係買到中間位
買到480

用無痕真係秒入

真?我而家試極都唔得喎

秒入左一次
然後又唔得了

我都係,之後再試已經入唔到
訂購程序進行中,尚未確認。如於2天內,仍未收到電郵確認,請致電2697 1989查詢。
chrome試咗大半個鐘都唔得
燥燥地開個IE點知兩下就入到
訂購程序進行中,尚未確認。如於2天內,仍未收到電郵確認,請致電2697 1989查詢。

姐係買唔買到
因為480有時都半山頂
其實仲有3號果場,買唔到可以等下幾時賣飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞