[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
係咪太少人睇
好快買完收埋email

入都未入到

你地係咪一直F5緊server fail個頁...
你要delete返domain name 最後個段野先架喎
無想像中咁難入
我連開50個page撞 50個page都入到

我都係 岩岩十幾個page一齊入海報果版

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁

你幾十個page一齊撞啦!

一齊撞啦 岩岩9:05分左右 突然一齊load到海報果版 一禁就入到去買

葡萄bale ching
300Sold out

想要
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80004005'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Transaction (Process ID 95) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.

/jason2017/tc/ticketing_04.asp, line 218

咩意思

deadlock 太多人load姐
有冇人買多左2張300
巴打點樣delete domain name架???

你將條link最後個句serverxxxxx delete左去再入多次
or
重新禁過預訂網條link

但就唁她不斷係server fail 個頁f5 永遠都唔會有用

無錯 頭先改完link名 試左唔夠廿次就入到
有無人有多3張680呀

入都未入到

無想像中咁難入

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁

一齊撞啦 岩岩9:05分左右 突然一齊load到海報果版 一禁就入到去買

肥積加油 我斷copy link撞入架咋
疊埋心水等公售
有無人放兩張$480 或者$300
巴打點樣delete domain name架???

你將條link最後個句serverxxxxx delete左去再入多次
or
重新禁過預訂網條link

但就唁她不斷係server fail 個頁f5 永遠都唔會有用

無錯 頭先改完link名 試左唔夠廿次就入到

我有改link名入但都係十幾分鐘都入唔到
跪求兩張680
男朋友好中意佢

無想像中咁難入

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁

不斷copy and paste www.agepromotion.com/Jason2017

我有興趣阿巴打 女朋友好想睇

終於得左

入都未入到

無想像中咁難入

海報個頁好易入咋喎
係入唔到買飛嗰頁

由9點撞到依加 都入唔到
確認付款之後彈返出佢主頁
咁買左未

想要 入唔到
Server Busy
咁買左未

好似話要見到qr code果頁先得
成功
咁買左未

好似話要見到qr code果頁先得

屌load到比錢果版入曬資料 話銀行拒絕交易彈返我出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞