[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
航拍 一字一淚 萬中無一 醫生的悲哀 最佳努力獎
人大左更加鐘意Mr Adult 句句中

Mr Adult 我都覺

我們的門牌
原諒我怕黑
人外有人
Espresso 先生
潮人密語
籌碼
測謊機
木馬小盒
你來自哪顆星
晴空

好想聽佢唱呢D

贖罪雖然好難唱 覺得佢都未必出得好好
不過唱半首 要黎間場都唔錯

最想聽多此一愛
Plug果時佢人氣又霉 又爛聲
覺得首歌應該要有多啲人識
想睇300係咪冇得內部
想問下有無人經歌迷會訂飛?有無覆你成功訂購咁樣

未有咁快,3-5 日

第一次驚驚地,怕聽日要搶飛
上面巴打話想推佢上男金
我覺得其實佢未夠料拎呢個獎 雖然未至於會比人噓
因為大眾都覺得佢有料
但我跟左佢十一年又覺得好似有少少尷尬如果佢攞左
事關佢呢五六年啲live
不過15年escape果排係幾好狀態
想睇300係咪冇得內部

內部最平480
上面巴打話想推佢上男金
我覺得其實佢未夠料拎呢個獎 雖然未至於會比人噓
因為大眾都覺得佢有料
但我跟左佢十一年又覺得好似有少少尷尬如果佢攞左
事關佢呢五六年啲live
不過15年escape果排係幾好狀態

起碼最男要係佢先啦
想訂麻煩方法先得架

https://t.me/Enahima

唔該巴打
age定等公開發售好呀
age定等公開發售好呀

睇你想要咩位,其實而家有好多內部飛賣
童心點星麵[💀] 巴打錄既
ViuTV 剪輯版 Jason The Players 演唱會 1080高清版

未有咁快,3-5 日

諗住叫朋友幫手
佢係歌迷會
但唔知佢地會唔會等加場先
想睇星期日多d

未有咁快,3-5 日

諗住叫朋友幫手
佢係歌迷會
想睇星期日多d

有消息我會通知大家
堅係疑似會加場

未有咁快,3-5 日

諗住叫朋友幫手
佢係歌迷會
想睇星期日多d

有消息我會通知大家

堅係疑似會加場

會就會既,咁早就開始賣飛
堅係疑似會加場

冇諗過咁快

未有咁快,3-5 日

未有咁快,3-5 日

諗住叫朋友幫手
佢係歌迷會
想睇星期日多d

歌迷會收到表格申請並確認匯款後,將以電郵回覆作確認。
確認訂票電郵將於截止訂購後3-5天之內回覆,發出後將於 Facebook 專頁: 陳柏宇香港歌迷會Chanpakyufansclub 通知會員。如超過3-5天仍未收到回
覆,請Inbox到 Facebook 專頁: 陳柏宇香港歌迷會Chanpakyufansclub 向工作人員查詢。
堅係疑似會加場

冇諗過咁快

我都冇諗過,四面台預演事隔一星期就開記招公布詳情,隔2日優先發售 9月頭公開發售

方皓玟10月九展演唱會都係前排先公開發售
航拍 一字一淚 萬中無一 醫生的悲哀 最佳努力獎
人大左更加鐘意Mr Adult 句句中

Mr Adult 我都覺

我們的門牌
原諒我怕黑
人外有人
Espresso 先生
潮人密語
籌碼
測謊機
木馬小盒
你來自哪顆星
晴空

好想聽佢唱呢D

贖罪雖然好難唱 覺得佢都未必出得好好
不過唱半首 要黎間場都唔錯

最想聽多此一愛
Plug果時佢人氣又霉 又爛聲
覺得首歌應該要有多啲人識

我好鐘意依首同再見不再見
► 颱風日,坐定定撲飛
#陳伯 陳柏宇 Jason Chan 首個紅館個人演唱會終於都有 #撲飛資訊 鳥~聽朝 9 點就係首輪撲飛嘅機會啦!只此一場,撲唔到,到時就真係 #SPEECHLESS 啦... 好好利用颱風 #天鴿 帶嚟嘅「半日假期」(好似係),專心撲飛啦!!
【#嚟緊有咩Live】-《Speechless Jason Chan Live 2017》
日期:2017年 12月 2日 - 8日 (星期六)
時間:8:15PM
地點:香港紅館體育館
票價:$680 / $480 / $300
#陳柏宇 #JasonChan #陳廣偉 #香港音樂 #廣東音樂 #香港製造 #MadeInHongKong #香港人撐香港音樂 #谷Live嚟緊有咩Live
https://www.facebook.com/musiclivevalley/photos/a.1751708408407687.1073741828.1742177656027429/1957984194446773/?type=3
‼️ 【請注意】 ‼️
多謝大家頂力支持!
票價$680名額已爆滿!即時起不會再票價$680接受訂單!
已入數的會員,我地會安排退訂!
成功預訂的朋友請等待我們的確認電郵,留意Mail Box啦!
票價$480可繼續預訂!
預訂唔到既朋友明天AEG優先訂購繼續努力!
*特別通告*
隨着熱帶風暴「天鴿」逼近本港,香港天文台有機會於明天因應天氣變化發出暴雨警告訊號或颱風訊號。訊號一經懸掛,「陳柏宇Speechless演唱會2017」優先訂票服務將會有特別安排,應變措施詳列如下 :
八號或以上熱帶氣旋警告信號 或 黑色暴雨警告訊號:網上購票照常運作,電話熱線將會暫停。
備註:如天文台於8月23號下午3時前除下或改發三號或以下熱帶氣旋警告信號,電話熱線服務將會在改發信號兩小時後重開。若八號風球於下午 3 時後仍未除下 (或仍未改掛較低風球),電話熱線將會暫停一天。
客戶可以於8月23日早上9時開始使用以下網址進行購票 http://www.aegpromotion.com/Jason2017。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞