[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
開到3場就真係威水了,其實上年年尾jason人氣高左好多,所以唔可以用the player live的銷情估今次

The player 之後先鐘意佢
開到3場就真係威水了,其實上年年尾jason人氣高左好多,所以唔可以用the player live的銷情估今次

The player 之後先鐘意佢

The Players 係幾好睇

點解會咁?

點解會咁?

我都答你唔到,之前我有個Group入面有個人又係咁,跟住佢用左上面我講個方法就搞掂左
但係因為唔係我搞,所以我都唔記得個程序岩唔岩
有啲想買埋3號果場 但驚爛聲

咩低能問題?
有啲想買埋3號果場 但驚爛聲

咩低能問題?

仲有Jasonchan-nel

就係佢地啦 仲有運作架?

不過已經好少人出活動

咁佢地有咩做

有D已經返工
或者退隱
冇以前咁多人啦

我係返左工退隱左嘅其中一個

我係返緊工 有得出都會出既一個

我會唔會同你有過一面之緣
今晚12點出演唱會主題曲
放2張連位 2017年12月2日
$480 + AEG手續費
https://t.me/poor_cat

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/201313_8a232d99de372f5f7ac4f915ed537a61.jpg[img][/url]

巴打做咩事放?

因為我買到680
放2張連位 2017年12月2日
$480 + AEG手續費
https://t.me/poor_cat

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/201313_8a232d99de372f5f7ac4f915ed537a61.jpg[img][/url]

巴打做咩事放?

因為我買到680

我覺得唔好聽
如果concert搵wyman做服裝或者搵一part係wyman諗concept好似軒仔春青常駐果part咁就好

我覺得唔好聽
如果concert搵wyman做服裝或者搵一part係wyman諗concept好似軒仔春青常駐果part咁就好

未正式聽好難講,可能愈聽愈正呢

我覺得唔好聽

應該好貴 覺得佢地未熟到做呢啲野
另外,Jason指今次演唱會開四面台跟過往做的三面台有很大分別:「四面台難度好高,要學好點樣分配氣力,依家同製作團隊研究演唱會流程,唔會辜負歌迷對自己嘅期望。」
另外,Jason指今次演唱會開四面台跟過往做的三面台有很大分別:「四面台難度好高,要學好點樣分配氣力,依家同製作團隊研究演唱會流程,唔會辜負歌迷對自己嘅期望。」

今次應該會正過上次 淨係諗都濕曬

今次應該會正過上次 淨係諗都濕曬

好期待
期待12點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞