[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
打風唔記得起身
公開發售: 2017年9月5日10am起 城市電腦售票網 Urbtix
我想聽我個名
我想聽我個名

上次九展好似得半首
之後巡場

入左佢個gp 但寧願靠自己買
扮哂大家姐咁 一有飛買個個都唔該前唔該後 平時又唔上水

所以咁多年黎啲fans分散晒唔同group係有原因

我知你講緊邊個
好彩我唔係佢果group
利申:我係另一個fans club成員 我地呢邊冇咁閪咁難頂
相信處得好好 好有禮貌

其實有幾多fans club?

唔知淨係知一個

我淨係知chanpakyufansclub 同柏宇宇宙聯盟囉

仲有Jasonchan-nel

勁唔撚想入佢個fans club 有次去公開活動d師奶西口西臉 成塊牌車落我塊面度一句道歉都無

我上次自己去佢早排times個busking
個師奶又撥扇又舉部爛鬼dc仔阻撚住晒我睇
個樣又極西極串
佢個fc個搞手都係西 唔想搵佢地

入左佢個gp 但寧願靠自己買
扮哂大家姐咁 一有飛買個個都唔該前唔該後 平時又唔上水

我知你講緊邊個
利申:我係另一個fans club成員 我地呢邊冇咁閪咁難頂
相信處得好好 好有禮貌

三個fans club
會加場,星期日

Source?

幾時有得買

我知你講緊邊個
相信處得好好 好有禮貌

唔知淨係知一個

我淨係知chanpakyufansclub 同柏宇宇宙聯盟囉

就係佢地啦 仲有運作架?
我想聽我個名

上次九展好似得半首
之後巡場

我都好鍾意
有冇機請到楊丞琳做嘉賓唱理智與感情

我知你講緊邊個
相信處得好好 好有禮貌

唔知淨係知一個

不過已經好少人出活動

我知你講緊邊個
相信處得好好 好有禮貌

唔知淨係知一個

不過已經好少人出活動

咁佢地有咩做
諗緊680定480
無fd陪 但一定會睇 自己好似好毒
諗緊680定480
無fd陪 但一定會睇 自己好似好毒

https://www.viagogo.com/hk/Concert-Tickets/C-Pop/Jason-Chan-Tickets/E-2349502

呢個網買穩陣嘛?

小炒價

會唔會無飛到手
開到3場就真係威水了,其實上年年尾jason人氣高左好多,所以唔可以用the player live的銷情估今次
https://www.viagogo.com/hk/Concert-Tickets/C-Pop/Jason-Chan-Tickets/E-2349502

呢個網買穩陣嘛?

小炒價

會唔會無飛到手

宜家d牛都無飛響手, 佢要等開show前收到飛先寄到畀買家。

自己真心睇就等埋下次公售和加場都未遲。

即刻加開

即刻加開

風暴下有好消息,就係「陳柏宇Speechless演唱會2017」優先訂票嘅門票全部售罄!多謝你哋優先訂票嘅咁多位!
現決定加開2017年12月3日一場!
聽日9點上 http://www.aegpromotion.com/Jason2017 或致電28 611 611再撲多次飛啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞