[推到完Show]陳柏宇 "SPEECHLESS Live In Concert 2017" 演唱會

1001 回覆
88 Like 3 Dislike
多謝各位客戶的支持,是次「陳柏宇Speechless演唱會2017」優先訂票反應熱烈,所有門票已經全部售罄。現決定加開2017年12月3日一場!於明天9時開始預訂,記得準時上 http://www.aegpromotion.com/Jason2017 或致電28 611 611購票。
而家公佈咗加場
比較想睇3號
有3張680 2號嘅飛 原價放 有冇人有興趣?
https://www.viagogo.com/hk/Concert-Tickets/C-Pop/Jason-Chan-Tickets/E-2349502

呢個網買穩陣嘛?

小炒價

會唔會無飛到手

宜家d牛都無飛響手, 佢要等開show前收到飛先寄到畀買家。

自己真心睇就等埋下次公售和加場都未遲。

希望買到
F5到爛都買唔到
而家公佈咗加場
比較想睇3號

480先啱 自膠
開到3場就真係威水了,其實上年年尾jason人氣高左好多,所以唔可以用the player live的銷情估今次

但紅館唔係多位過九展好多咩 同埋上次第一次去九展個場地差到 台又細 交通又唔方便 都唔明點解仲有咁多演唱會係九展搞 去演藝伊館好過啦
F5到爛都買唔到

聽日仲有機會
而家公佈咗加場
比較想睇3號

480先啱 自膠

而家公佈咗加場
比較想睇3號

480先啱 自膠

其實有幾多fans club?

唔知淨係知一個

我淨係知chanpakyufansclub 同柏宇宇宙聯盟囉

仲有Jasonchan-nel

就係佢地啦 仲有運作架?

不過已經好少人出活動

咁佢地有咩做

有D已經返工
或者退隱
冇以前咁多人啦

即刻加開

唔知淨係知一個

我淨係知chanpakyufansclub 同柏宇宇宙聯盟囉

不過已經好少人出活動

咁佢地有咩做

有D已經返工
或者退隱
冇以前咁多人啦

岩岩睇過佢個page 都有內部飛
其實都預佢加場但冇諗過今日就公佈
今朝f5左我大半個鐘先買到兩張680 仲要填資料彈左一次
好彩填第二次就搞掂

好想睇埋3號嗰場但聽朝喺公司好難搶飛
開到3場就真係威水了,其實上年年尾jason人氣高左好多,所以唔可以用the player live的銷情估今次

但紅館唔係多位過九展好多咩 同埋上次第一次去九展個場地差到 台又細 交通又唔方便 都唔明點解仲有咁多演唱會係九展搞 去演藝伊館好過啦

最近去過麥花臣都覺得ok 但個場應該無咁大

唔知淨係知一個

不過已經好少人出活動

咁佢地有咩做

有D已經返工
或者退隱
冇以前咁多人啦

我係返左工退隱左嘅其中一個
整個連登陳柏宇歌迷會 係咪都有內部?
整個連登陳柏宇歌迷會 係咪都有內部?

我要入會

好事 希望到時爆到場
本身2號去唔到
宜家加場 nice
https://www.viagogo.com/hk/Concert-Tickets/C-Pop/Jason-Chan-Tickets/E-2349502

呢個網買穩陣嘛?

小炒價

會唔會無飛到手

宜家d牛都無飛響手, 佢要等開show前收到飛先寄到畀買家。

自己真心睇就等埋下次公售和加場都未遲。

已經買左 冇得退錢
而家公佈咗加場
比較想睇3號

480先啱 自膠

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞